2007
Ovlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hyphophthalmichthys molitrix) cyanobakteriemi
PALÍKOVÁ, Miroslava, J. MAREŠ, Veronika PAŠKOVÁ, Radovan KOPP, Ondřej ADAMOVSKÝ et. al.Základní údaje
Originální název
Ovlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hyphophthalmichthys molitrix) cyanobakteriemi
Název česky
Ovlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hyphophthalmichthys molitrix) cyanobakteriemi
Název anglicky
Effects of cyanobacteria on nutritional quality of fish meat
Autoři
PALÍKOVÁ, Miroslava (203 Česká republika), J. MAREŠ (203 Česká republika), Veronika PAŠKOVÁ (203 Česká republika, domácí), Radovan KOPP (203 Česká republika), Ondřej ADAMOVSKÝ (203 Česká republika, garant, domácí), Klára HILSCHEROVÁ (203 Česká republika, domácí), Luděk BLÁHA (203 Česká republika, domácí) a Stanislav NAVRÁTIL (203 Česká republika)
Vydání
Bulletin VÚRH Vodňany, Vodňany, VÚRH Vodňany, 2007, 0007-389X
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
10511 Environmental sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/00216224:14310/07:00023778
Organizační jednotka
Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky
cyanobacteria; fish; meat nutrition
Štítky
Změněno: 27. 4. 2011 12:25, prof. RNDr. Luděk Bláha, Ph.D.
V originále
Studie zaměřená na ovlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hyphophthalmichthys molitrix) cyanobakteriemi. Prokázány mírné modulace parametrů kvality masa.
Anglicky
Study addressing influence of cyanobacteria on quality of fish muscles in two fish species (Cyprinus carpio and Hyphophthalmichthys molitrix). Weak modulations recorded.
Návaznosti
MSM0021622412, záměr |
| ||
QH71015, projekt VaV |
|