SKŘIČKOVÁ, Jana, Jana KEILOVÁ, T. JANÁSKOVÁ, Vítězslav KOLEK, J. CHALUPA, Lenka BABIČKOVÁ, Marcela TOMÍŠKOVÁ, Bohdan KADLEC, I. GRYGÁRKOVÁ a J. ROUBEC. Intravenózní vinorelbin a perorální vinorelbin v kombinaci s karboplatinou v první línii léčby nemocných s pokročilým nemalobuněčným karcinomem plic: předběžné výsledky prospektivní studie. In Abstrakta. Ostrava: ČLČ, 2009, s. 7.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Intravenózní vinorelbin a perorální vinorelbin v kombinaci s karboplatinou v první línii léčby nemocných s pokročilým nemalobuněčným karcinomem plic: předběžné výsledky prospektivní studie
Název česky Intravenózní vinorelbin a perorální vinorelbin v kombinaci s karboplatinou v první línii léčby nemocných s pokročilým nemalobuněčným karcinomem plic: předběžné výsledky prospektivní studie
Název anglicky Preliminary results of a prospective study o vinorelbine (intravenous on D1, oral on D8) combined with carboplatin in first-line treatment of patients with advanced non-small lung cancer (NSCLC).
Autoři SKŘIČKOVÁ, Jana, Jana KEILOVÁ, T. JANÁSKOVÁ, Vítězslav KOLEK, J. CHALUPA, Lenka BABIČKOVÁ, Marcela TOMÍŠKOVÁ, Bohdan KADLEC, I. GRYGÁRKOVÁ a J. ROUBEC.
Vydání Ostrava, Abstrakta, s. 7-7, 2009.
Nakladatel ČLČ
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 30203 Respiratory systems
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova anglicky Vinorelbine intravenous and oral; carboplatin; first-line treatment in advanced non-small lung cancer (NSCLC) patients; preliminary results of a prospective study
Změnil Změnila: Ing. Blanka Přikrylová, učo 71313. Změněno: 12. 4. 2010 13:00.
Anotace
Předběžné výsledky prospektivní studie intravenózního vinorelbinu v den 1 + perorálního vinorelbinu v den 8 v kombinaci s karboplatinou v první linii léčby nemocných s pokročilým nemalobuněčným karcinomem plic.
Anotace anglicky
Preliminary results are adumbrated of a prospective trial o vinorelbine (intravenous on D1, oral on D8) combined with carboplatin in first-line treatment of patients with advanced non-small lung cancer (NSCLC).
Návaznosti
MSM 141100003, záměrNázev: Zevní prostředí - karcinogeneze - onkologie
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Zevní prostředí - karcinogeneze - onkologie
VytisknoutZobrazeno: 24. 7. 2024 15:16