HAVLIŠ, Jan. Kvantitativní analýza v MS a HPLC/MS. Online. In Sborník 10. ročníku Školy hmotnostní spektrometrie. 2009. vyd. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2009. s. 20-27. ISBN 978-80-7395-167-2. [citováno 2024-04-24]
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Kvantitativní analýza v MS a HPLC/MS
Název česky Kvantitativní analýza v MS a HPLC/MS
Název anglicky Quantitative analysis in MS and HPLC/MS
Autoři HAVLIŠ, Jan (203 Česká republika, garant)
Vydání 2009. vyd. Pardubice, Sborník 10. ročníku Školy hmotnostní spektrometrie, od s. 20-27, 8 s. 2009.
Nakladatel Univerzita Pardubice
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 10406 Analytical chemistry
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14310/09:00029545
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
ISBN 978-80-7395-167-2
Klíčová slova česky kvantifikace; hmotnostní spektrometrie; interpretace spekter
Klíčová slova anglicky quantitation; mass spectrometry; interpretation of spectra
Štítky Hmotnostní spektrometrie, interpretace spekter, kvantifikace
Změnil Změnil: doc. Mgr. Jan Havliš, Dr., učo 743. Změněno: 21. 10. 2009 09:06.
Anotace
základy kvantifikace pomocí hmotnostní spektrometrie se zřetelem k praktickým aplikacím, především LC-MS.
Anotace anglicky
basics of mass spectrometric quantitation with respect to practical applications, mainly LC-MS.
Návaznosti
GA203/09/0148, projekt VaVNázev: Moderní metody detekce a stanovení mikrobiálních toxinů
Investor: Grantová agentura ČR, Moderní metody detekce a stanovení mikrobiálních toxinů
MSM0021622413, záměrNázev: Proteiny v metabolismu a při interakci organismů s prostředím
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Proteiny v metabolismu a při interakci organismů s prostředím
MSM0021622415, záměrNázev: Molekulární podstata buněčných a tkáňových regulací
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Molekulární podstata buněčných a tkáňových regulací
VytisknoutZobrazeno: 24. 4. 2024 12:33