OPATŘILOVÁ, Dagmar. Spoluřešitelka projektu: Zpracování CD ROM - V centru pozornosti žák s mentálním postižením - srovnání pedagogických přístupů u nás a v Baden-Württemberg (MUNI/41/T 50/2004). MU, 2004.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Spoluřešitelka projektu: Zpracování CD ROM - V centru pozornosti žák s mentálním postižením - srovnání pedagogických přístupů u nás a v Baden-Württemberg (MUNI/41/T 50/2004).
Název česky Spoluřešitelka projektu: Zpracování CD ROM - V centru pozornosti žák s mentálním postižením - srovnání pedagogických přístupů u nás a v Baden-Württemberg (MUNI/41/T 50/2004).
Název anglicky Co-researcher: Preparation of CD-Rom-Focus on Student with Intellectual Disabilities: Comparison of Approaches in the Czech Republic and Baden-Württemberg (MUNI/41/T 50/2004).
Autoři OPATŘILOVÁ, Dagmar.
Vydání 2004.
Nakladatel MU
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Projekty výzkumu a vývoje
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky Kompetence studentů; žáci s mentálním postižením; autismus; pedagogické a psychologické a medicínských přístupů
Klíčová slova anglicky Competences of students; students with intellectual disabilities; autism; educational and psychological and medical approaches
Změnil Změnila: doc. PhDr. Mgr. Dagmar Opatřilová, Ph.D., učo 25302. Změněno: 3. 3. 2011 10:57.
Anotace
Cílem projektu je zvýšit kompetence studentů oboru speciální pedagogika ve vybraných specifických oblastech, konkrétně při edukaci žáků s mentálním postižením, zejména se zaměřením na okruh žáků s lékařskou dg. autismus na základě srovnání pedagogických, psychologických a medicínských přístupů u nás a v Německu. Zpracovaná srovnávací studie bude přístupna na CD ROM.
Anotace anglicky
The aim of the project is to improve competences of students of the study programme Special Education in specific areas, i.e. education of students with intellectual disabilities, namely autism. It is based on comparison of educational, psychological and medical approaches in the Czech Republic and Germany. The study will be available at CD-Rom.
VytisknoutZobrazeno: 20. 9. 2024 00:05