HRBÁČEK, Jiří. Interactive Flash animations cooperating with real systems. In 10th internation conferece Virtual university Bratislava. 2009.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Interactive Flash animations cooperating with real systems
Název česky Interaktivní Flash animace spolupracující s reálnými systémy
Autoři HRBÁČEK, Jiří.
Vydání 10th internation conferece Virtual university Bratislava, 2009.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Slovensko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky Flash; e-learning; reálné systémy
Klíčová slova anglicky Flash; e-learning;real systems;
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: doc. Ing. Jiří Hrbáček, Ph.D., učo 2454. Změněno: 15. 12. 2010 20:01.
Anotace
Interactive Flash animations, didactic games and various multimedia applications have a very important role in educational technologies nowadays. A system which brings a brand new dimension to these animations is being developed at the Department of technical education and information science of Masaryk University. This system makes possible a connection of interactive animations and a real system which is controlled from the animation. It is also possible to control the animation from the real system. This offers us a possibility to see the whole system and to practically verify every single phase of its functioning. This system can be also controlled from more computers at the same time. An advantage of this system is the clearness and the interestingness that simple videos and animations wont ever reach.
Anotace česky
Interaktivní Flash animace, didaktické hry i různé multimediální aplikace v dnešní době zaujímají přední místo ve výukových technologiích. Na katedře vyvíjíme systém který do těchto animací přináší zcela novou dimenzi. Systém umožňuje k interaktivním animacím připojit reálný systém, který je řízen z animace, nebo z něl lze řídit animaci. To přináší možnost si systém prohlédnout, osahat, prakticky ověřit jednotlivé fáze jeho činnosti, přímo na něm provádět měření a v neposlední řadě i poutavost, kterou animace či videa nikdy nemohou dosáhnout. Systém však může být řízen i z více počítačů.
Návaznosti
MSM0021622443, záměrNázev: Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 02:54