MATOULKOVÁ, Dagmar a Karel SIGLER. Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo. In 23. pivovarsko-sladařské dny. 2009.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo
Autoři MATOULKOVÁ, Dagmar a Karel SIGLER.
Vydání 23. pivovarsko-sladařské dny, 2009.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova česky hořké chmelové látky, Lactobacillus brevis, kažení piva
Změnil Změnila: RNDr. Dagmar Matoulková, Ph.D., učo 67633. Změněno: 23. 7. 2010 13:09.
Návaznosti
MSM6019369701, záměrNázev: Výzkum sladařských a pivovarských surovin a technologií
1M0570, projekt VaVNázev: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele
VytisknoutZobrazeno: 22. 5. 2024 04:00