HRBÁČEK, Jiří. Využití MyIMLE při výuce digitální techniky. Media4u Magazine. Hradec Králové, X1/2010, č. 1, s. 69-71, 179 s. ISSN 1214-9187. 2010.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Využití MyIMLE při výuce digitální techniky
Název anglicky Use MyIMLE in teaching digital technology
Autoři HRBÁČEK, Jiří.
Vydání Media4u Magazine, Hradec Králové, 2010, 1214-9187.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky MyIMLE; digitální technika;výuka
Klíčová slova anglicky MyIMLE; digital technology;teaching
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: doc. Ing. Jiří Hrbáček, Ph.D., učo 2454. Změněno: 28. 4. 2011 10:09.
Anotace
Na katedře technické a informační výchovy naší fakulty vyvíjíme systém MyIMLE (My Interactive Multimedia Learning Environmet), který do Flash animací přináší zcela novou dimenzi. Umožňuje tyto animace propojit s elektronickým systémem připojeným k PC klienta. MyIMLE je velmi variabilní systém, umožňující vytvářet výukové opory a aplikace s vysokým stupněm vnitřní inteligence. Díky tomu je jeho oblast využití velmi široká. Digitální systémy zaujímají jedno z předních míst současné techniky, a proto tento příspěvek nastinňuje některé možnosti využití MyIMLE při výuce digitální techniky. Zkoumání možností a způsobů i pro žáky se specifickými potřebami.
Anotace anglicky
A system MyIMLE (My Interactive Multimedia Learning Environment) is being developed at the Department of technical education and information science of the Faculty of Education of Masaryk University. MyIMLE brings a brand new dimension into Flash animations this system makes possible to connect Flash animations with electronic systems connected to a client PC. MyIMLE is a very variable system that makes possible to create study supports and applications with its own internal intelligence and for this reason the field of application is very wide. Digital systems belong to the most prominent fields of the current technology and therefore the aim of this contribution is to present some possibilities of using MyIMLE in teaching digital technology. Překlad (česky > anglicky) Exploration of possibilities and ways for students with special needs.
Návaznosti
MSM0021622443, záměrNázev: Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání
VytisknoutZobrazeno: 23. 4. 2024 11:08