HORÁK, Robin a Jiří HRBÁČEK. Možnosti využití Adobe Flash ve výuce. In Nové technologie ve výuce 2010. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita. 3 s. ISBN 978-80-210-5333-5. 2010.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Možnosti využití Adobe Flash ve výuce
Název anglicky Possibilities of using Adobe Flash in education
Autoři HORÁK, Robin a Jiří HRBÁČEK.
Vydání 1. vyd. Brno, Nové technologie ve výuce 2010, 3 s. 2010.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
ISBN 978-80-210-5333-5
Klíčová slova česky Flash; výukové opory;
Klíčová slova anglicky Flash; learning supports;
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: doc. Ing. Jiří Hrbáček, Ph.D., učo 2454. Změněno: 28. 4. 2011 10:06.
Anotace
V současné době na trhu existuje již mnoho technologií, které dokážou vnést novou dimenzi do výuky a udělat ji tak zajímavější a efektivnější. Jednou z takových technologií je i Adobe Flash, jenž patří ke špičce v této oblasti. Navíc při spojení s dalšími technologiemi, především s JavaScriptem, PHP a MySQL, poskytuje Adobe Flash téměř neomezené možnosti při tvorbě on-line výukových materiálů. Cílem příspěvku je představit vybrané možnosti využití Adobe Flash ve výuce od jednoduchých animací až po on-line výukové programy spolupracující s databázemi. Příspěvek je přípravnou částí výzkumu prováděného naší katedrou.
Anotace anglicky
There are many technologies nowadays that can bring a new dimension into education and to make the educational process more interesting and effective. One of these technologies is Adobe Flash, which belongs to the leading technologies in this field. Moreover, if we use JavaScript, PHP and MySQL together with Adobe Flash, we have almost unlimited possibilities in creating on-line learning materials. The aim of this contribution is to introduce the possibilities of using Adobe Flash in education from simple animations to on-line learning applications using databases. The paper is part of the research carried out preparatory to our department.
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 21:43