MACH, Josef, Irena PLUCKOVÁ a Jiří ŠIBOR. Multimediální interaktivní učebnice - Chemie 8. Online. 1. vyd. Brno: NOVÁ ŠKOLA, s.r.o., 2010. ISBN 978-80-7289-239-6. [citováno 2024-04-23]
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Multimediální interaktivní učebnice - Chemie 8
Název česky Multimediální interaktivní učebnice - Chemie 8
Název anglicky Interactive Multimedia Textbook - Chemistry 8
Autoři MACH, Josef, Irena PLUCKOVÁ a Jiří ŠIBOR
Vydání 1. vyd. Brno, 2010.
Nakladatel NOVÁ ŠKOLA, s.r.o.
Další údaje
Typ výsledku Učebnice
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
ISBN 978-80-7289-239-6
Klíčová slova česky multimediální interaktivní učebnice chemie, úvod do obecné chemie, úvod do anorganické chemie
Změnil Změnil: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D., učo 2697. Změněno: 14. 1. 2011 12:21.
Anotace
Interaktivní učebnice určená pro práci na interaktivní tabuli (je možné využití i bez ní). Základ tvoří tištěná verze, která je doplněna o interaktivní cvičení, audio a video ukázky, fotografie, doplňkové informace, mezipředmětové vazby a odkazy na webové stránky související s učivem. ISBN odpovídá EAN vydávaným pro multimédia.
Anotace česky
Interaktivní učebnice určená pro práci na interaktivní tabuli (je možné využití i bez ní). Základ tvoří tištěná verze, která je doplněna o interaktivní cvičení, audio a video ukázky, fotografie, doplňkové informace, mezipředmětové vazby a odkazy na webové stránky související s učivem.ISBN odpovídá EAN vydávaným pro multimédia.
Anotace anglicky
Interactive textbook designed to work on an interactive whiteboard (you can use even without it). The base consists of a printed version, which is complemented by interactive exercises, audio and video samples, photos, additional information, cross-curricular links and links to web sites related to the corresponding učivem.ISBN EAN issued for multimedia. Interactive textbook designed to work on an interactive whiteboard (you can use even without it). The base consists of a printed version, which is complemented by interactive exercises, audio and video samples, photos, additional information, cross-curricular links and links to web sites related to the corresponding učivem.ISBN EAN issued for multimedia. Interactive textbook designed to work on an interactive whiteboard (you can use even without it). The base consists of a printed version, which is complemented by interactive exercises, audio and video samples, photos, additional information, cross-curricular links and links to web sites related to the corresponding učivem.ISBN EAN issued for multimedia. Interactive textbook designed to work on an interactive whiteboard (you can use even without it). The base consists of a printed version, which is complemented by interactive exercises, audio and video samples, photos, additional information, cross-curricular links and links to web sites related to the corresponding učivem.ISBN EAN issued for multimedia. InInteractive textbook designed to work on an interactive whiteboard (you can use even without it). The base consists of a printed version, which is complemented by interactive exercises, audio and video samples, photos, additional information, cross-curricular links and links to web sites related to the corresponding učivem.ISBN EAN issued for multimedia. Interactive textbook designed to work on an interactive whiteboard (you can use even without it). The base consists of a printed version, which is complemented by interactive exercises, audio and video samples, photos, additional information, cross-curricular links and links to web sites related to the corresponding text. ISBN EAN issued for multimedia.
VytisknoutZobrazeno: 23. 4. 2024 22:45