MIKOLÁŠKOVÁ, Monika, Ondřej LUDKA, Lujza GALKOVÁ, Zuzana MIHALOVÁ, Michal GACÍK, Adéla DROZDOVÁ a Jindřich ŠPINAR. Existují rozdíly ve výskytu spánkové apnoe mezi pacienty s akutním infarktem myokardu se zachovanou systolickou funkcí a systolickou dysfunkcí? In XXVIII.KONFERENCE ČESKÉ SPOLEČNOSTI PRO HYPERTENZI, XX.KONFERENCE PRACOVNÍ SKUPINY PREVENTIVNÍ KARDIOLOGIE ČKS, XVI.KONFERENCE PRACOVNÍ SKUPINY SRDEČNÍ SELHÁNÍ ČKS. 2011.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Existují rozdíly ve výskytu spánkové apnoe mezi pacienty s akutním infarktem myokardu se zachovanou systolickou funkcí a systolickou dysfunkcí?
Název česky Existují rozdíly ve výskytu spánkové apnoe mezi pacienty s akutním infarktem myokardu se zachovanou systolickou funkcí a systolickou dysfunkcí?
Autoři MIKOLÁŠKOVÁ, Monika, Ondřej LUDKA, Lujza GALKOVÁ, Zuzana MIHALOVÁ, Michal GACÍK, Adéla DROZDOVÁ a Jindřich ŠPINAR.
Vydání XXVIII.KONFERENCE ČESKÉ SPOLEČNOSTI PRO HYPERTENZI, XX.KONFERENCE PRACOVNÍ SKUPINY PREVENTIVNÍ KARDIOLOGIE ČKS, XVI.KONFERENCE PRACOVNÍ SKUPINY SRDEČNÍ SELHÁNÍ ČKS, 2011.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Konferenční abstrakt
Obor 30201 Cardiac and Cardiovascular systems
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Změnil Změnila: MUDr. Lujza Zikmund Galková, učo 185203. Změněno: 3. 1. 2012 21:19.
VytisknoutZobrazeno: 21. 9. 2024 10:23