GULOVÁ, Lenka. Vyžádaná přednáška v rámci konference "Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí". Jihlava, Kraj Vysočina. In Konference s mezinárodní účastí. 2011.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Vyžádaná přednáška v rámci konference "Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí". Jihlava, Kraj Vysočina.
Název česky Vyžádaná přednáška v rámci konference "Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí". Jihlava, Kraj Vysočina.
Název anglicky Solicited talk at the conference "Family policy in focus counties and municipalities." Jihlava, Highland Region.
Autoři GULOVÁ, Lenka.
Vydání Konference s mezinárodní účastí. 2011.
Další údaje
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky Rodinná politika sociálně znevýhodněné skupiny sociální práce rodinné prostředí vzdělávání aktivizace sociální patologie
Klíčová slova anglicky Family Policy socially disadvantaged family environment, social work education mobilization of social pathology
Změnil Změnila: Mgr. Lenka Gulová, Ph.D., učo 5686. Změněno: 11. 4. 2012 12:46.
Anotace
Příspěvek se zabýval možnostmi aktivizace a podpory rodinného prostředí prostřednictvím aktivit sociální pedagogiky. Konference se týkala tématu rozvoje sociální politiky ve vztahu k mladým rodinám.
Anotace česky
Příspěvek se zabýval možnostmi aktivizace a podpory rodinného prostředí prostřednictvím aktivit sociální pedagogiky. Konference se týkala tématu rozvoje sociální politiky ve vztahu k mladým rodinám.
Anotace anglicky
The conference focused on the development of social policy in relation to young families. The paper discussed the possibilities of mobilization and support of family environment through activities of social pedagogy.
Návaznosti
MSM0021622443, záměrNázev: Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 04:48