Masarykova univerzita

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2018

    1. LACINA, Karel, Ondřej KUBESA, Veronika HORÁČKOVÁ, Zdeněk MORAVEC, Jan KUTA, Vanýsek PETR a Petr SKLÁDAL. Graphene Oxide from Improved Hummers' Method: Is This Material Suitable for Reproducible Electrochemical (Bio)Sensing? ECS Journal of Solid State Science and Technology. 2018, roč. 7, č. 10, s. 166-171. ISSN 2162-8769. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1149/2.0171810jss.

    2017

    1. KUBESA, Ondřej, Karel LACINA, Veronika HORÁČKOVÁ a Petr SKLÁDAL. About graphene oxide. In CEITEC PhD Retreat II. 2017. ISBN 978-80-210-8550-3.
    2. KUBESA, Ondřej, Veronika HORÁČKOVÁ, Zdeněk MORAVEC, Zdeněk FARKA a Petr SKLÁDAL. Graphene and graphene oxide for biosensing. Monatshefte für Chemie - Chemical Monthly. Vienna: Springer, 2017, roč. 148, č. 11, s. 1937-1944. ISSN 0026-9247. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/s00706-017-2019-4.
    3. LACINA, Karel, Ondřej KUBESA, Petr VANÝSEK, Veronika HORÁČKOVÁ, Zdeněk MORAVEC a Petr SKLÁDAL. Selective electrocatalysis of reduced graphene oxide towards hydrogen peroxide aiming oxidases-based biosensing: Caution while interpreting. Electrochimica Acta. Oxford: Pergamon-Elsevier, 2017, roč. 223, January, s. 1-7. ISSN 0013-4686. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1016/j.electacta.2016.11.172.

    2016

    1. KUBESA, Ondřej, Veronika HORÁČKOVÁ, Zdeněk MORAVEC a Petr SKLÁDAL. Graphene and grapheneoxide for biosensing. In XVI. Workshop of Physical Chemists and Electrochemists. 2016. ISBN 978-80-210-8267-0.
    2. ŽERAVÍK, Jiří, Zdenka FOHLEROVÁ, Miodrag MILOVANOVIĆ, Ondřej KUBESA, Marta ZEISBERGEROVA, Karel LACINA, Alexandr PETROVIC, Zdeněk GLATZ a Petr SKLÁDAL. Various instrumental approaches for determination of organic acids in wines. Food Chemistry. Oxford, UK: Elsevier Science, 2016, roč. 194, March, s. 432-440. ISSN 0308-8146. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.08.013.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 28. 10. 2024 17:11