Masaryk University

Publication Records

česky | in English

Filter publications

    2017

    1. JEHLIČKA, Petr and Petr DANĚK. Rendering the Actually Existing Sharing Economy Visible: Home-Grown Food and the Pleasure of Sharing. Sociologia ruralis. Hoboken, NJ USA: Wiley, 2017, vol. 57, No 3, p. 274-296. ISSN 0038-0199. Available from: https://dx.doi.org/10.1111/soru.12160.

    2009

    1. KARPÍŠKOVÁ, Renata, Zora ŠŤÁSTKOVÁ and Sylva KARPÍŠKOVÁ. Nálezy meticilin rezistentních Staphylococcus aureus u zvířat (Findings of methicillin-resistant Staphylococcus aureus in animals). Veterinářství. Praha: Profi Press, s.r.o., 2009, vol. 59, No 1, p. 34-38, 4 pp. ISSN 0506-8231.

    2008

    1. COLLINS, Rita Chalmers. American Food and Literature: A Tasty Combo for Exploring the English Language. 1st ed. Brno: PdF MU Department of English, 2008, 3 pp. Vol. 8 No. 1. ISSN 1214-6676.
    2. FOREJT, Martin. Dusičnany v potravinách. (Nitrates in food.). Medicína pro praxi. Olomouc: Solen, s.r.o., 2008, roč. 5, No 9, p. 333-334. ISSN 1214-8687.
    3. FIŠEROVÁ, Veronika and Naděžda JOHANISOVÁ. Podpora prodeje regionálních produktů - koncept kryté tržnice v Brně (Marketing of regional products - possibilities of establishing a covered marketplace in Brno). In DRESLEROVÁ, Jaromíra. Venkovská krajina 2008. Sborník z 6 ročníku mezinárodní mezioborové konference, konané 23.25.května 2008 Hostětíně, Bílé Karpaty. Kostelec nad Čenými lesy: Česká společnost pro krajinnou ekologii, regionální organizace CZ-IALE, 2008, p. 13-17. ISBN 978-80-87154-19-9.
    4. KLVAČ, Pavel and Zbyněk ULČÁK. Samozásobitelství potravinami - může být život na venkově luxusní? (Food selfsupply - can a rural life be luxurious?). In DRESLEROVÁ, Jaromíra. Venkovská krajina 2008. Sborník z 6 ročníku mezinárodní mezioborové konference, konané 23.25.května 2008 Hostětíně, Bílé Karpaty. Kostelec nad Čenými lesy: Česká společnost pro krajinnou ekologii, regionální organizace CZ-IALE, 2008, p. 48-51. ISBN 978-80-87154-19-9.

    2006

    1. KLESCHT, Vladimír, Iva HRNČIŘÍKOVÁ and Lucie MANDELOVÁ. Éčka v potravinách (E codes in food). 1. vyd. Brno: Computer Press, a.s., 2006, 108 pp. KZ0045. ISBN 80-251-1292-6.
    2. POLAČIK, Matej, Markéta ONDRAČKOVÁ, Zdeněk ADÁMEK, Teodora TRICHKOVA, Milen VASSILEV, Eva NYKLOVÁ and Jan SYCHRA. Food patterns of Neogobius (Perciformes: Gobiidae) species within the longitudinal profile of the Danube River. In Danube.River.Life 36th International Conference International Association for Danube Research, Book of Abstracts. 2006. ISBN 3-9500723-1-4.
    3. ADAM, Vojtěch, Veronika ŠUPALKOVÁ, Soňa KŘÍŽKOVÁ, Radka MIKELOVÁ, Ondřej ZÍTKA, Karel STEJSKAL, Aleš HORNA and René KIZEK. Úvod do problematiky přípravy mobilní fáze pro elektrochemickou detekci (Introduction to preparation of mobile phase suitable for electrochemical detection). In 2. letni škola elektrochemické a coulochemické detekce ve spojeni s kapalinovou chromatografií. první. Brno: Mendelova lesnická a zemědělská universita, 2006, p. 17-23. ISBN 80-7157-965-3.
    4. TAJMROVÁ, Lenka and Jan HELEŠIC. Živorní cyklus a potrava Polycentropus flavomaculatus (Pictet, 1834) (Trichoptera, Polycentropidae) (Life cycle and food of Polycentropus flavomaculatus (Pictet, 1834) (Trichoptera, Polycentropidae)). In Sborník příspěvků 14. konference ČLS a SLS. 2006. ISBN 80-239-7257-X.

    2005

    1. JANOUŠKOVÁ, Eva, Miroslava KRBŮŠKOVÁ, Irena ŘEHŮŘKOVÁ, Michaela KLÍMOVÁ, Lubomír PROKEŠ and Jiří RUPRICH. Determination of chlordane in foods by gas chromatography. Food Chemistry. 2005, vol. 93, No 1, p. 161-169. ISSN 0308-8146.

    2003

    1. JURKOVIČ, Dušan, J. KRAJČOVIČ, R. DUŠINCKÝ, Roman PANTŮČEK and Jiří DOŠKAŘ. PCR identifikácia enterokokov izolovaných z bryndze (PCR identification of enterococci isolated from sheep cheese). In Tomáškovy dny 2003 - sborník abstraktů. Brno: Mikrobiologický ústav LF MU a FN u svaté Anny, 2003, p. 27.

    2000

    1. MAROUNEK, Milan, Pavel BŘEZINA and Jan ŠIMŮNEK. Fyziologie a hygiena výživy (Physiology and hygiene of nutrition). Vyškov: VVŠ PV, 2000, 132 pp. 1. ISBN 80-7231-057-7.
    2. KIZEK, René, Vilém KOUTNÍK, Jaroslav ŠIMEK and Radek KOUREK. Selen a jeho význam (Selenium). In Biochemie a molekulární biologie na prahu nového tisíciletí. první. Brno: MU Brno, 2000, p. 17. ISBN 80-210-2266-3.
    3. KIZEK, René, Libuše TRNKOVÁ, Radek KOUREK and Vilém KOUTNÍK. Vliv selenu na fyziologii bramboru (Solanum tuberousum) (Selenium influence on physioloogy of (Solanum tuberousum)). In Biochemie a molekulární biologie na prahu nového tisíciletí. první. Brno: MU, Brno, 2000, p. 51-52. ISBN 80-210-2266-3.

    1999

    1. TRNKOVÁ, Libuše, René KIZEK, Lenka HURTOVÁ and Luděk HŘIVNA. Hliník v potravinách rostlinného původu (Aluminium in food). In 51.Zjazd chemických společností. 1st ed. Nitra: Slovenská technická univerzita v Bratislavě, 1999, p. 200. ISBN 80-227-1250-7.
Display details
Displayed: 9/11/2024 10:13