Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

pravo na soukromi, osobni udaje, urad pro ochranu osobnich udaju, ochrana osobnich udaju

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Geisler, Tomáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v ČR a Španělsku (komparace) | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Koláčková, Markéta
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Evropská hospodářská, správní a kulturní studia
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v Belgii | Práce na příbuzné téma

3.
Spáčilová, Zuzana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v ČR a Finsku (komparace) | Práce na příbuzné téma

4.
Zehlová, Veronika
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Správněprávní aspekty ochrany osobních údajů | Práce na příbuzné téma

5.
Antonyová, Marie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů versus právo na informace v činnosti veřejné správy | Práce na příbuzné téma

6.
Černá, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti zneužití biometrických údajů z pohledu informační etiky na příkladu e-pasů | Práce na příbuzné téma

7.
Gruner, Marek
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí právnické osoby | Práce na příbuzné téma

8.
Hynková, Natálie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a veřejná správa | Práce na příbuzné téma

9.
Ivančová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Postavení, úkoly a pravomoci Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

10.
Koutník, Daniel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v politických kampaních | Práce na příbuzné téma

11.
Kurdiovská, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Společnost pod dohledem: postoje občanů k monitoringu v online prostředí | Práce na příbuzné téma

12.
Novák, Daniel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Mezinárodní a evropské právo
Obhajoba disertační práce: Problémy ochrany soukromí a osobních údajů v právu EU | Práce na příbuzné téma

13.
Svozil, Matěj
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí a její aktuální vývoj | Práce na příbuzné téma

14.
Šebánková, Ludmila roz. Osičková
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a výjimky pro Policii ČR | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a výjimky pro Policii ČR | Práce na příbuzné téma

15.
Šošolíková, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů online a "právo být zapomenut" | Práce na příbuzné téma

16.
Šťastný, Ivo
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v základních registrech | Práce na příbuzné téma

17.
Zadražilová, Iva roz. Hrdličková
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Nebezpečí zneužití osobních informací v době globálního monitoringu s přihlédnutím k možnostem ochrany soukromí | Práce na příbuzné téma

18.
Zadražilová, Iva roz. Hrdličková
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: PhDr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba rigorózní práce: Možnosti zneužití a způsoby ochrany osobních informací v době globálního monitoringu | Práce na příbuzné téma

19.
Zajíček, Filip
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Perspektivy ochrany soukromí v evropském právu | Práce na příbuzné téma

20.
Alegria, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Právo sociálního zabezpečení
Obhajoba bakalářské práce: Právní souvislosti výběrového řízení a obsazování volných pracovních míst | Práce na příbuzné téma

21.
Auer, Tomáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Transparentnost platových poměrů ve veřejné správě | Práce na příbuzné téma

22.
Báča, Ondřej
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Bezpečnost statistických databází | Práce na příbuzné téma

23.
Balík, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Data živnostenského rejstříku | Práce na příbuzné téma

24.
Bartík, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v souvislosti s jednáním orgánů obce | Práce na příbuzné téma

25.
Bartošková, Markéta
Fakulta: Lékařská fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Specializace ve zdravotnictví / Intenzivní péče
Obhajoba diplomové práce: Souhlas s hospitalizací a informovaný souhlas u pacientů akutně přijatých | Práce na příbuzné téma

26.
Blanař, Jan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Vybrané problémy ochrany osobních údajů ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

27.
Boroš, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v rámci středního školství | Práce na příbuzné téma

28.
Dáňová, Jitka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právní úprava tzv. identifikátorů fyzických osob, rodné číslo | Práce na příbuzné téma

29.
Deduch, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na ochranu osobnosti ve veřejných sdělovacích prostředcích | Práce na příbuzné téma

30.
Denár, Michal
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Data retention v České republice po 1. říjnu 2012: technologicko-etický pohled na rozsah uchovávaných údajů | Práce na příbuzné téma

31.
Dočkal, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právní úprava veřejných registrů s ohledem na ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

32.
Dominik, Tomáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informatika / Počítačové sítě a komunikace
Obhajoba bakalářské práce: Poskytování veřejného WiFi připojení | Práce na příbuzné téma

33.
Faistová Hanyková, Pavlína roz. Hanyková
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

34.
Fialová, Eva
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Teorie práva
Obhajoba disertační práce: RFID a ochrana soukromí | Práce na příbuzné téma

35.
Fiedler, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

36.
Filipec, Michal
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v informačních systémech v kontextu připravovaných legislativních změn EU | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v informačních systémech v kontextu připravovaných legislativních změn EU | Práce na příbuzné téma

37.
Fojtík, Aleš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na zapomnění v rozhodovací praxi v EU a USA | Práce na příbuzné téma

38.
Fojtová, Martina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na soukromí a obchodní prostory při ochraně hospodářské soutěže | Práce na příbuzné téma

39.
Foldyna, Karel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí a osobních dat v informačních sítích | Práce na příbuzné téma

40.
Frömelová, Dominika roz. Tenglerová
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci | Práce na příbuzné téma

41.
Gajdušková, Tereza
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Fingované sňatky v České republice – aktuální vývoj | Práce na příbuzné téma

42.
Gawrecki, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Dopady GDPR ve společnosti založené městem | Práce na příbuzné téma

43.
Gilarová, Šárka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana dat a povinná mlčenlivost ve zdravotnictví ve sjednocující se Evropě | Práce na příbuzné téma

44.
Gottwaldová, Zuzana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na život: Euthanasie jako právní problém | Práce na příbuzné téma

45.
Gregrová, Lucie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v ČR - aktuální problémy | Práce na příbuzné téma

46.
Habánová, Pavla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právo na informace ve veřejné správě | Práce na příbuzné téma

47.
Hadwigerová, Petra
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Prostředky ochrany soukromí člověka | Práce na příbuzné téma

48.
Hájek, Martin
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Sociální inženýrství v kontextu knihovnické prace | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Sociální inženýrství v kontextu knihovnické prace | Práce na příbuzné téma

49.
Hastík, Viktor
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

50.
Holá, Jana
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Vědecké informace a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zákon o svobodném přístupu k informacím versus zákon na ochranu osobních údajů.