Culinaria

RSS

Culinaria je místem se spoustou dobrého jídla a pochoutek. Nahlédněte do mé kuchyně, přečtěte si recepty a třeba i něco zkuste ukuchtit.

Má kuchyně je inspirovaná slunnou Itálií, Jamie Oliverem a časopisem Apetit. Naleznete zde nejen převzaté a odzkoušené recepty, ale i recepty mnou upravené. Nepůjde jen o italskou kuchyni, objeví se zde i jídla česká, francouzská a další, vše doplněné vlastními fotografiemi. Časem přibudou také užitečné tipy a triky pro přípravu chutných jídel.

Bon appétit!

Vlastníci blogu: Mgr. Filip Daněk, 172518, Mgr. Jitka Daňková, 173357
Starší příspěvky
Kategorie
Vlastníci blogu: Mgr. Filip Daněk, 172518, Mgr. Jitka Daňková, 173357
Právo číst: kdokoliv v Internetu
Právo komentovat: kdokoliv přihlášený v ISu
« 1 2 3 4 »
12. 12.
2009

Filetto di maiale

Zajímavé | 4 | 4
Mgr. Filip Daněk (CVT FI MU), učo 172518
Secondi di carne
Filetto di maiale – náhled Název: Filetto di maiale
Kategorie: Secondi di carne (Pokrmy z masa, steaky)
Inspirace: Letní grilování
Náročnost: Středně těžké
Počet porcí: 2
Popis: Vepřová panenka

celý příspěvek

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
28. 10.
2009

Crema di mascarpone ai fruti di bosco

Zajímavé | 2 | 2
Mgr. Jitka Daňková (CVT FI MU), učo 173357
Dolci
Crema di mascarpone ai fruti di bosco Název: Crema di mascarpone ai fruti di bosco
Kategorie: Dolci (Dezerty)
Inspirace: časopis Apetit
Náročnost: Středně těžké
Počet porcí: 2 velké poháry nebo 4 malé
Popis: Pohár s lesním ovocem a mascarpone

celý příspěvek

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
18. 10.
2009

Sardine alla griglia

Zajímavé | 1 | 1
Mgr. Filip Daněk (CVT FI MU), učo 172518
Pesce
Sardine alla griglia – náhled Název: Sardine alla griglia
Kategorie: Pesce (Ryby)
Inspirace: Chutě při výběru ryb k večeři
Náročnost: Středně těžké
Počet porcí: 2
Popis: Sardinky na grilu

celý příspěvek

Dosud nečteno1 komentářpermalink
22. 9.
2009

Pollo alla griglia

Dosud nehodnoceno.
Mgr. Filip Daněk (CVT FI MU), učo 172518
Secondi di carne
Pollo alla griglia – náhled Název: Pollo alla griglia
Kategorie: Secondi di carne (Pokrmy z masa, steaky)
Inspirace: Dávná dovolená v Řecku
Náročnost: Velmi lehké
Počet porcí: 2
Popis: Kuřecí čtvrtky na grilu

celý příspěvek

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« 1 2 3 4 »