Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
20. 9.
2022

Nová titulní stránka agendy Průzkumy

  • RSS
Not rated yet.
Novinky

Vývojový tým Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) pokračuje v redesignu aplikace Průzkumy. Aplikace funguje od roku 2016 a od té doby ušla kus cesty. V loňském roce dostal nový kabát odpovědní formulář (více v novince Průzkumy oblékly nový kabát). Letos se dostala na řadu samotná titulní stránka aplikace.

Obr. 1: Nová titulní stránka Průzkumů

Nový responzivní design je zaměřený na přehlednost jednotlivých kategorií a intuitivní ovládání. Tuto vlastnost uživatelé ocení i při práci na mobilním zařízení.

Kategorie jsou rozděleny na průzkumy Moje, kde uživatelé naleznou své aktuálně připravované, probíhající, nedávno skončené nebo staré průzkumy. V kategorii K zodpovězení se nachází průzkumy, u kterých se uživatelé nacházejí v množině respondentů. Kategorie Předmětové ankety obsahuje jak otevřené, tak již uzavřené ankety. Pokud má uživatel možnost číst výsledky průzkumů, nalezne je v příslušné kategorii. Pro průzkumy, které nespadají do předešlých kategorií, je přítomna kategorie Ostatní.

Jednotlivé průzkumy jsou označeny barvami vyhlašující fakulty, resp. dle barvy zvolené pro odpovědní formulář. Rozkliknutelný panel obsahuje základní údaje o průzkumu a výpis možných operací. Je to také místo, kde systém upozorní na případné chyby v průzkumu. Kontrola je prováděna automaticky.

Agenda je dostupná v autentizované části IS MU → dlaždice Průzkumy.

Bližší podrobnosti naleznete v Nápovědě, která je dostupná v IS MU → Nápověda → [Komunikace] → Průzkumy.

O agendě Průzkumy jsme informovali v novince Nový nástroj Průzkumy pro tvorbu dotazníků.

Not read yet0 commentspermalink
« Rozvoj Informačního systému MU v roce 2021 (20. 9. 2022 09:22) | Inovace interaktivních osnov » (20. 9. 2022 09:41)

No comments have been posted yet.