15/2/2019 18:42new
2/13
Toto studium je pouze pro ty, kterým nevadí arogantní a povýšenecké chování vyučujících (Zejména u předmětu Úvod do českého jazyka, ale i 90 % dalších). Vyžaduje se od Vás absolutní bezchybnost. A pokud studium zdárně dokončíte, nemáte de facto žádné uplatnění - po získání titulu bc. už vůbec ne. Studuji na jiné univerzitě stejný obor, který se nedá s tímto srovnávat!
14/3/2019 16:53new
3/3
Velmi ráda bych ve své reakci shrnula docela jiné zkušenosti ze studia českého jazyka, jak bakalářského tak magisterského stupně. V úvodních hodinách vyučující upozornili, že studium bude náročné, a vysvětlili způsob klasifikace a podmínky postupu do dalších ročníků. Během studia jsem pak nikdy nebyla odmítnuta, potřebovala-li jsem radu či konzultaci, chtěla nahlédnout do "nepovedených" testů a potřebovala k nim vysvětlení. Také po ukončení studia jsem se nejednou obrátila s odborným dotazem na své již bývalé vyučující a vždy jsem dostala fundovanou a laskavou odpověď.
Otázkou pro mne zůstává, proč Markéta Drápelová studuje na jiné univerzitě stejný obor, je-li přesvědčena, že po jeho absolvování nenajde žádné uplatnění, a v čem spočívá odlišnost stejného oboru na dvou různých univerzitách.