E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Diskuse
Nela Krystyníková,
V "mých přihláškách" nevidím mou podanou přihlášku
kompresor- V "mých přihláškách" nevidím mou podanou přihlášku
Dobrý den, podávala jsem si 4 přihlášky, vždy jednu na prezenční studium a druhou na kombinované studium. Na ESF jsem si podávala příhlášku na obor "Regionální rozvoj a cestovní ruch" jak v prezenční, tak i v kombinované formě. Přihlášku v kombinované formě však dnes nevidím. Jak je to možné? Děkuji za odpověď Krystyníková
11. 5. 2013 10:54.49, , učo- Re: V "mých přihláškách" nevidím mou podanou přihlášku
Dobrý deň, v systéme evidujeme práve 3 Vami založené prihlášky ku štúdiu. 2 na jednu fakultu, podľa Vami popísaného systému a na ESF je to práve jedna, a to na "Regionální rozvoj a cestovní ruch" v prezenčnej forme. Žiadne iné prihlášky založené nemáte. Takisto ste všetky 3 založené prihlášky ihneď po vyplnení platili platobnou kartou, a to sumou vo výške 1200,-Kč (tzn. poplatok len za 3 prihlášky, pretože 3x400,-Kč). Mrzí ma to, ale prihlášku do kombinovanej formy na ESF ste nezaložili.
11. 5. 2013 11:03.06, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: V "mých přihláškách" nevidím mou podanou přihlášku
Děkuji za rychlou odpověď. Byla jsem přesvědčena o tom, že mám přihlášky čtyři. No nic, co se dá dělat..
11. 5. 2013 11:10.11, , učo- Re: V "mých přihláškách" nevidím mou podanou přihlášku
Prešla som systém, pre istotu, znovu, ale na Vaše meno (a rodné číslo) evidujeme naozaj len tri prihlášky ku štúdiu.
11. 5. 2013 11:12.25, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: V "mých přihláškách" nevidím mou podanou přihlášku
Dobrý den, mám stejný problém. Mám podanou přihlášku na PrF a ESF, absolvoval jsem TSP a po přihlášení přes sekci "Zjistit informace o zkoušce či stav přihlášky" se k nim skutečně dostanu. V sekci moje přihlášky ale ani jednu nemám a v sekci starší přihlášky pouze ty z minulého roku. Může to mít nějaký vliv na fakt, že všichni známí už znají výsledky TSP a já dosud ne? Děkuji.
11. 5. 2013 17:14.43, , učo- Re: V "mých přihláškách" nevidím mou podanou přihlášku
Dobrý deň, ste si istý, že ste na TSP uviedli správne číslo prihlášky, tzn. čísla prihlášok z tohto roku? Pokiaľ ste sa pomýlili a uviedli ste čísla prihlášok z vlani, tak to bude problém. Obráťte sa na nás, prosím, na prihlaska@muni.cz
11. 5. 2013 17:18.19, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: V "mých přihláškách" nevidím mou podanou přihlášku
Ano, jsem si jistý. Mail odeslán.
11. 5. 2013 17:28.47, , učo- Re: V "mých přihláškách" nevidím mou podanou přihlášku
Potvrdzujem prijatie. Váš email prevzal kolega, a v dohľadnej dobe Vás bude kontaktovať. Prosím o strpenie.
11. 5. 2013 17:32.24, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351