Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Diskuse
Eva Rýdza,
Dodatočné prijatie
kompresor- Dodatočné prijatie
Dobrý deň, hlásila som sa na obor baltistika, zobrali 50 ludí, ja som bola 55. Myslíte si, že je šanca že ma ešte dodatočne vezmú? V prípade ak áno, tak kedy sa to dozviem, až po zápise? Ďakujem za odpoveď.
24. 5. 2013 12:20.12, , učo- Re: Dodatočné prijatie
Dobrý deň, ak by fakulta dodatočne prijímala, stane sa tak vždy najskôr po zápise (až tam totiž zistia reálny stav zapísaných). Zápis na FF prebieha v termíne 23.-26.7.2013. FF uviedla, že o prípadnej obnove konania sa bude rozhodovať zrejme začiakom augusta. V takom prípade sa zmení rozhodnutie vo Vašej e-prihláške, a bude Vám doručená poštou pozvánka k náhradnému zápisu.
24. 5. 2013 13:29.12, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Dodatočné prijatie
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Hlásila jsem se na obor Sociologie a sociální antropologie na FSS. Umístila jsem se na 28. místě, tedy třetí pod čarou. Jestli jsem to správně pochopila, nemusím podávat odvolání a škola by mě mohla dodatečně přijmout, pokud se všech 25 přijatých nezapíše? Předem děkuji za odpověď.
5. 6. 2013 16:18.54, , učo- Re: Dodatočné prijatie
Dobrý deň, presne tak. Až na to, že práve FSS nikdy v minulosti dodatočne neprijímala. Takže by som na to nespoliehala.
5. 6. 2013 16:26.44, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Úprimne, nie.
"Odvolanie" sa na MU podáva ako "Žiadosť o prieskum rozhodnutia o neprijatí ku
štúdiu". Bližšie informácie nájdete na
http://www.muni.cz/admission/bachelor_appeals/.
Prosím, preštudujte si pokyny tam uvedené.
Obecne, pokiaľ nemáte relevantný dôvod spochybňujúci priebeh prijímaciehokonania, alebo nepoukážete na nejakú skutočnosť, ktorá by bola v rozpore so
zákonom pri procese vydania tohto rozhodnutia, nemá podanie tejto žiadosti
význam. Bude zamietnutá ako nedôvodná.