Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Diskuse
Barbora Šťastná,
prezkumné řízení
kompresor- prezkumné řízení
Dobrý den. Jmenuji se Barbora Šťastná a chtěla bych u Vás podat žádost o přezkumné řízení, akorát jsem bohužel nepochopila, zda mám čekat na nějaký dopis s odmítnutím přijetí ke studiu, nebo se jako dopis bere zveřejnění výsledků v Epřihlášce a číslo jednací má tak být moje číslo, které jsem použila u přijímací zkoušky. Děkuji za radu.
26. 5. 2014 11:20.19, , učo- Re: prezkumné řízení
Dobrý deň, prosím, počkajte na doručenie _písomného vyjadrenia o neprijatí_ z príslušnej fakulty. Číslo jednací (ktoré vpisujete do formuláru žiadosti o prieskum) je číslo, pod ktorým fakulta vydá vaše zamietavé rozhodnutie, a podľa ktorej následne dokáže "spárovať" vaše odvolanie s vašou osobou a vašimi prihláškami. Ešte obecne k "odvolaniu". Bližšie informácie nájdete práve na http://www.muni.cz/admission/bachelor_appeals/. Prosím, preštudujte si pokyny tam uvedené. Obecne, pokiaľ nemáte relevantný dôvod spochybňujúci priebeh prijímacieho konania alebo nepoukážete na nejakú skutočnosť, ktorá by bola v rozpore so zákonom pri procese vydania tohto rozhodnutia, nemá podanie tejto žiadosti význam. Bude zamietnutá ako nedôvodná.
26. 5. 2014 11:56.43, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: prezkumné řízení
Mohla byste prosím uvést nějaký příklad skutečnosti, který by byl v rozporu se zákonem? Děkuji
27. 5. 2014 19:47.48, , učo
Napr. na odbor XY prijímali všetkých s výsledkom nad percentil 50.
Vy ste dosiahli 55 a ste napriek tomu neprijatá. Jasné procesné pochybenie.
Je to v podstate detailne uvedené priamo na tom odkaze, ktorý je v príspevku, na
ktorý reagujete:
předpisem MU nebo její součásti nebo podmínkami stanovenými podle paragrafu 49
odst. 1 a 3 zákona o vysokých školách. Jinak žádost zamítne a původní rozhodnutí
potvrdí."