TSP obecně - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Diskuse
Chybná otázka v TSP
Zdravím :) Chci se zeptat, kam mohu ohlásit, že jedna otázka pravděpodobně neměla správnou odpověď mezi možnostmi? Dala jsem ten přklad více lidem a nikdo to neměl jinak než já, tak si myslím, že to není jen můj pocit.
Předem děkuji za odpověď a přeji krásný denTereza Kunrtová
Hezký den,
napište nám na prihlaska@muni.czProsím, počkejte na zpřístupnění zadání v e-přihlášce (kvůli znění zadání). Objeví se současně s výsledkem TSP.
Tak mám pocit, že chybně položená otázka nebo nejednoznačné odpovědi v letošních TSP nejsou zrovna výjimkou, možná by bylo dobré najít vzorek lidí, kteří testy vyzkouší, než se zadají "na ostro"
jestli ono to nebude tak, že neúspěšní řešitelé svádí vinu na nejednoznačnost
;)
;)
Jestli tím narážíte na mě, mám percentil 96,9. I tak jsem od sebe čekala víc.... Pravdou ovšem zůstává, že mám konkrétní zkušenost s otázkou, která měla tři správné odpovědi. Proto byste si mohl tento komentář odpustit a uznat, že chyba mohla zůstat i po korektuře.
Mým cílem opravdu nebylo někoho se dotknout nebo na někoho útočit, jen jsem myslela, že tato diskuse je volná a je možnost se vyjádřit k čemukoliv okolo TSP.
Mým cílem opravdu nebylo někoho se dotknout nebo na někoho útočit, jen jsem myslela, že tato diskuse je volná a je možnost se vyjádřit k čemukoliv okolo TSP.