8. 11. 2010 16:05nové
Dotazy specifické pro filozofickou fakultu.
188.123.125.*
10. 1. 2017 11:00nové
NMgr. kombinované studium učitelství AJ pro SŠ

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak probhají přijímací zkoušky na navazující kombinované studium učitelství Aj pro SŠ (jednooborové), zejm. pro uchazeče z jiných vysokých škol.

Děkuji
11. 1. 2017 20:02nové

Dobrý den,

info z webu fakulty:

"Obor vyžaduje pokročilou znalost jazyka na úrovni CPE (Certificate of Proficiency in English). Písemný test v angličtině (cca 75 min.) tvoří English Proficiency Exam, který testuje gramatiku, slovní zásobu a porozumění čtenému textu, druhou částí přijímací zkoušky je ústní zkouška (k ústní zkoušce postoupí uchazeči, kteří prospějí u písemného testu). Uchazeči budou zkoušeni ve skupinách, jejich úkolem bude reagovat v rámci dialogu na zadané téma. Pozornost bude věnována způsobu, jak se zadaným tématem naloží, zejména z hlediska přesnosti a plynulosti vyjadřování v anglickém jazyce. Uchazeči si k této části přijímací zkoušky nemusí předem nastudovat žádné konkrétní materiály.
Hranice úspěšnosti u písemné zkoušky: 70 bodů.

Součástí přijímací zkoušky na obory studijního programu Učitelství pro střední školy bude i test z pedagogicko-psychologického základu -> http://www.phil.muni.cz/plonedata/wff/prijimaci-rizeni/2016_2017/pozadavky_NMgr_ucitelske_obory.doc "