Ostatní týkající se příjímacího řízení - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2017 - Diskuse
Adam Kolmačka,
Hranice percentilu
Dobrý den,
co přesně znamená zpráva: "Hranice percentilu pro přijetí je 80, hranice percentilu pro nepřijetí z kapacitních důvodů je 70." v informacích o přijímacím řízení? V TSP jsem dosáhl percentilu 79,61 a podle všeho nejsem přijat pro nedostačující kapacitu oboru. Chápu že hranice pro přijetí je 80, ale co znamená hranice pro nepřijetí z kapacitních důvodů?
Děkuji.
Kdo nedosáhl té nižší hranice, neprospěl u zkoušky a nemůže být přijat ani dodatečně. Jinými slovy, kdyby se hranice snižovala a dodatečně přijímali další lidi, pod percentil 70 to nepůjde.
Dobrý den,
Pokud se tedy nějaká místa uvolní, tak informujete odmítnuté uchazeče mailem nebo posíláte dopis? A hlavně by mě zajimalo, kdy se tyto věci řeší. V jiné části diskusního fóra píšete, že nemá cenu podávat odvolání, tak mě zajímá do jaké doby může člověk doufat.
Děkuji za informace.
Rožnovský
Pokud se tedy nějaká místa uvolní, tak informujete odmítnuté uchazeče mailem nebo posíláte dopis? A hlavně by mě zajimalo, kdy se tyto věci řeší. V jiné části diskusního fóra píšete, že nemá cenu podávat odvolání, tak mě zajímá do jaké doby může člověk doufat.
Děkuji za informace.
Rožnovský
datum se liší podle fakulty, mělo by přijít dopisem (afaik jde o Rozhodnutí)
odvolání s procesem dobírání nijak nesouvisí = odvolávat si můžeš co je libo