Vlákno: Ubytování/
Karolína Tuzarová
6. 7. 2017 21:57nové
Kolej Vinařská
Dobrý den, Na podzim budu nastupovat do prvního ročníku ESF. Mám tedy zájem o lůžko na dvoulůžkovem pokoji na koleji Vinařská, jen nevím jak to je s kapacitou a jaká je šance, nebo zdali jsou již pokoje rozebrany staršími studenty. Předem děkuji za odpověď.
6. 7. 2017 23:26nové

Dobrý den,
pro studenty prvních ročníků je primárně určeno 1500 lůžek a většina z nich je v komplexu Komárov. Neznamená to ale, že nebudou volná místa i na kolejích Vinařská, s celkovým počtem 491 dvojlůžek je docela velká pravděpodobnost, že některá budou k dispozici i pro váš výběr.

Krom těchto rezervovaných míst pro první ročníky jsou ostatní místa nejprve nabízena stávajícím obyvatelům kolejí a posléze všem ostatním studentům MU. Velká část tedy bude již rozebrána. Záleží ale na Vás, jaké místo si dokážete ,,ulovit" v časové soutěži rezervací, která tento rok vypukne 1.8. v 9:00 v ISKAM (Informační systém kolejí a menz).

Více informací o procesu rezervace (doporučuji pročíst): http://www.skm.muni.cz/doc/kolej/harmonogram-rezervaci-17-18.cz.pdf
Přímý návod pro postup rezervací v ISKAM MUNI: https://iskam.skm.muni.cz/docs/RezervacePostupCz.pdf