změněno 27. 10. 2008 13:19 nové
Ostatní týkající se příjímacího řízení
Marie Grimová
2. 2. 2019 17:22nové
Prominutí přijímací zkoušky na základě motivační aktivity
Dobrý den, chci požádat o prominutí přijímací zkoušky na základě motivační aktivity, konkrétně olympiády. V podmínkách prominutí přijímací zkoušky je napsáno, že lze požádat jen pokud se jedná o krajské nebo celostátní kolo. Není tam však uvedeno, jestli stačí účast v daném kole olympiády nebo je nutné být úspěšným řešitelem nebo do jakého umístění je možné o prominutí požádat. Dále není uvedeno, v jaké podobě je třeba poslat dokumenty potvrzující výsledky z olympiády. Postačuje kopie diplomu ověřená školou nebo výsledková listina soutěže nebo jaká je jiná, přípustná podoba potvrzující výsledky? Díky.
2. 2. 2019 22:39nové

Dobrý den,

v případě olympiády je potvrzujícím dokumentem diplom nebo potvrzení o účasti na olympiádě. Být "úspěšným řešitelem" ani dosáhnout určitého umístění není podmínkou, stačí účast v krajském nebo celostátním kole. K písemné žádosti je potřeba spolu s prospěchem doložit ověřenou kopii diplomu nebo potvrzení o účasti na olympiádě (postačí potvrzené střední školou).

Písemnou žádost o prominutí přijímací zkoušky na PřF s dokumenty potvrzujícími splnění kritérií je třeba zaslat na adresu Studijního oddělení PřF nejpozději do 28.2.2019 (viz http://www.sci.muni.cz/cz/PriBc/Prominuti-prijimacich-zkousek).
Martin Hollas
13. 2. 2019 21:46nové
> K písemné žádosti je potřeba spolu s prospěchem
> doložit ověřenou kopii diplomu nebo potvrzení o účasti na olympiádě
> (postačí potvrzené střední školou).
Dobrý den, jak přesně lze vystavit potvrzení o účasti na olympiádě? Diplom dostali jen úspěšní řešitelé, tak by mě zajímalo, jestli mám třeba vytisknout výsledkovou listinu nebo něco jiného? Díky.
15. 2. 2019 20:00nové

Dobrý den,

postačí, když Vám Vaše škola vydá orazítkovaný a podepsaný dokument, na kterém bude napsáno něco jako "Potvrzujeme, že pan XY se v termínu XY účastnil krajského/celostátního kola olympiády XY, kategorie XY. Střední škola XY, razítko, podpis." Výsledkovou listinu můžete klidně k tomuto dokumentu přiložit.