Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2020 - Diskuse
Veronika Mikolášková,
Omyl: nepřijata kvůli nedostavení se k přijímacímu řízení
Dobrý den,
dne 20. 6. 2020 ve 12:00 jsem na Fakultě informatiky Masarykovy univerzity v učebně B204 úspěšně napsala TSP dle instrukcí. Vše jsem řádně vyplnila. Do e-přihlášky mi byl zapsán percentil 94, 98. Na zvolený obor žádná jiná zkouška potřeba nebyla. Proč mám tedy v e-přihlášce napsáno Nedostavila se k přijímací zkoušce?
Eva Švédová,
To by me take zajimalo.. mela sem prvni moznost management v kulture a druhou s kombinaci s etnologii.. na tu etnologii jsem nakonec nesla, ale management v kulture jsem test delala. Ted tam mam jen ze jsem se nedostavila k přijímací zkoušce..
Veronika Mikolášková,
Psala jsem na ff mail a osoba, co to má na starosti, je do 26. 7. na dovolené. 28.-30. mají být zápisy...tolik ke spolehlivosti studijního oddělení fakulty...
Teď už je to ale v pořádku, ne? Pokud ne, tak v jiných vláknech lidi radili psát panu proděkanovi, ten dovolenou zjevně nemá (a patrně dělá práci místo těch referentek).
Anna Briolová,
Ahoj, dostala se ti od pana proděkana odpověď? Mám totiž stejný problém. Dnes jsem poslala další mail ohledně výsledku, tak budu doufat v to, že mi z oddělení pro př. řízení odepíšou. Pokud ne, tak zkusím pana proděkana.
Veronika Mikolášková,
Ahoj, ano. Pan proděkan mi v přihlášce změnil výsledek na Přijata a oznámil mu to e-mailem, kde se omlouvá za zmatky
Veronika Mikolášková,
Z mailu pro přijímací řízení mi do teď nic nedošlo, protože do dneška mají tu dovolenou. Ale možná to zítra budou řešit už oni. Hodně štěstí a pevné nervy. Vysvětlí se to