změněno 27. 10. 2008 13:19 nové
Ostatní týkající se příjímacího řízení
Miriam Šuranová
17. 3. 2020 22:28nové
aktuálna situácia
DObrý deň, chcela by som sa opýtať či sa zvažuje posunutie prijímacich skúšok na základe aktuálnej situácie? Hlásim sa na Prírodovedecku fakultu a na Lekársku fakultu, ktorej prijímacie skúšky sa konajú v júni ale hrozí, že maturita sa bude odkladať taktiež na jún. Je možné na základe takejto udalosti požiadať o iný termín prijímacej skúšky, ak by sa to nepreložilo?
Ďakujem.
18. 3. 2020 09:17nové

Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz. Zatím není známo, jak dlouhou účinnost budou mít mimořádná opatření Vlády ČR. Neumíme v současné době jednoznačně říci, jak se veškerá omezení projeví na přijímacím řízení. Zodpovědně zvažujeme všechny možnosti a uchazeče o studium budeme včas informovat.

Masarykova univerzita situaci týkající se šíření koronaviru monitoruje, řídí se doporučeními příslušných orgánů a z preventivních důvodů již přijala řadu opatření, o kterých podrobně informuje zde: https://www.muni.cz/koronavirus.
O dalších opatřeních bude univerzita rozhodovat na základě doporučení a nařízení příslušných orgánů, doporučujeme sledovat aktuality na výše uvedeném odkazu.