Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Potravinářská chemie I - přednáška
Interaktivní osnova
Potravinářská chemie I - přednáška
OBSAH
Potravinářská chemie I - přednáška
Nyní studovat
Úvod, energetická hodnota potravin
Nyní studovat
Aminokyseliny, peptidy a hlavně bílkoviny
Nyní studovat
lipidy a jiné tuky
Prohlédnout vše
lipidy a jiné tuky
prezentace k lipidům
--- Další materiály
Kam ukrýt čokoládu
Popularizační článek o čokoládě pro časopis Výživa a potraviny
Předchozí
Následující
Potravinářská chemie I - přednáška
Nyní studovat
Úvod, energetická hodnota potravin
Nyní studovat
Aminokyseliny, peptidy a hlavně bílkoviny
Nyní studovat
lipidy a jiné tuky
Operace
Prohlédnout vše