FSpS:bk902 Nutrition in health prevention - Course Information
bk902 Nutrition in health prevention
Faculty of Sports StudiesAutumn 2006
- Extent and Intensity
- 0/8. 1 credit(s). Type of Completion: z (credit).
- Teacher(s)
- Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D. (lecturer)
Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D. (lecturer) - Guaranteed by
- Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Department of Health Promotion – Faculty of Sports Studies - Course Enrolment Limitations
- The course is offered to students of any study field.
- Syllabus (in Czech)
- 1. Výživa v prevenci civilizačních nemocí - úvod, Výživa v prevenci obezity I, Výživa v prevenci kardiovaskulárních nemocí 2. Výživa v prevenci nádorových nemocí I, Výživa v prevenci osteoporózy, osteomalácie, Výživa v prevenci nutričních anémií, Výživa v prevenci diabetu mellitu II.typu 3. Probiotika, prebiotika, synbiotika. Bioaktivní látky, Výživa v prevenci vzniku potravinových alergií, Výživa v prevenci onemocnění GIT, Zápočet
- Assessment methods (in Czech)
- Pro úspěšné ukončení předmětu je nutné mít 100% účast. Seminární práce
- Language of instruction
- Czech
- Enrolment Statistics (Autumn 2006, recent)
- Permalink: https://is.muni.cz/course/fsps/autumn2006/bk902