BVTP0222 Technologie přípravy pokrmů

Lékařská fakulta
jaro 2008
Rozsah
0/3. 3 kr. Doporučované ukončení: k. Jiná možná ukončení: z.
Vyučující
Bc. Olga Illková (cvičící)
MVDr. Halina Matějová (pomocník)
Garance
MVDr. Halina Matějová
Ústav preventivního lékařství – Teoretická pracoviště – Lékařská fakulta
Rozvrh
Út 17:00–18:40 N02113a
Předpoklady
BVKP011c Technologie přípravy pokrmů && BVKP011p Technologie přípravy pokrmů
Omezení zápisu do předmětu
Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
Mateřské obory/plány
Další komentáře
Předmět je vyučován každoročně.
Předmět je zařazen také v obdobích podzim 2008, jaro 2009, jaro 2010, jaro 2011.