Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inbook{1179861, author = {Juříková, Jana}, address = {Brno}, booktitle = {Problematika výživových zvyklostí I}, editor = {Mgr. Jana Juříková, Ph.D.}, keywords = {Set of dishes; main course; chemical analysis; lead; cadmium; zinc}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Brno}, isbn = {978-80-210-6163-7}, pages = {117-131}, publisher = {Masarykova univerzita}, title = {HODNOCENÍ KVALITY POKRMŮ ODEBRANÝCH Z JÍDELNY VYSOKÉ VOJENSKÉ ŠKOLY POZEMNÍHO VOJSKA VE VYŠKOVĚ}, year = {2013} }
TY - CHAP ID - 1179861 AU - Juříková, Jana PY - 2013 TI - HODNOCENÍ KVALITY POKRMŮ ODEBRANÝCH Z JÍDELNY VYSOKÉ VOJENSKÉ ŠKOLY POZEMNÍHO VOJSKA VE VYŠKOVĚ VL - Neuveden PB - Masarykova univerzita CY - Brno SN - 9788021061637 KW - Set of dishes KW - main course KW - chemical analysis KW - lead KW - cadmium KW - zinc N2 - V jídelně Vysoké vojenské školy pozemního vojska ve Vyškově bylo odebráno 13 druhů hlavních jídel. Jednalo se o 7 druhů jídel masitých s přílohou, 3 druhy jídel bezmasých s přílohou a 3 jídla sladká. Chemickou analýzou byla sledována kvalita těchto jídel. Byl stanoven obsah toxických prvků olova a kadmia a stopového prvku zinku. Nejvyšší obsah olova byl zjištěn v sestavě pokrmů Smažený květák, hranolky, tatarská omáčka (56,5 mikrogramu), nejvyšší obsah kadmia byl nalezen v sestavě pokrmů Kynuté švestkové knedlíky sypané mákem a cukrem (14,6 mikrogramu). Největším zdrojem zinku bylo ze zkoumaných sestav pokrmů Hovězí maso vařené, vařené brambory, míchaná zelenina (74,9 mg). ER -
JUŘÍKOVÁ, Jana. HODNOCENÍ KVALITY POKRMŮ ODEBRANÝCH Z JÍDELNY VYSOKÉ VOJENSKÉ ŠKOLY POZEMNÍHO VOJSKA VE VYŠKOVĚ. In Mgr. Jana Juříková, Ph.D. \textit{Problematika výživových zvyklostí I}. Brno: Masarykova univerzita, 2013, s.~117-131. ISBN~978-80-210-6163-7.
|