PEŠL, Martin, Roman PANOVSKÝ, Věra FEITOVÁ, Tomáš HOLEČEK, Lenka MRÁZOVÁ, Jana HABERLOVÁ, Vít PAVEL, Veronika STARÁ, Jan MÁCHAL a Petr NOVOTNÝ. MAGNETICKÁ REZONANCE SRDCE VČETNĚ T1 MAPOVÁNí U PACIENTŮ S DUCHENNEOVOU A BECKEROVOU SVALOVOU DYSTROFlí Srovnání nativního T1 mapování a ECV měření u vizuálně nefibrotického myokardu u pacientů s dystrofií a zdravých kontrol. In 19. BRNĚNSKÉ SETKÁNÍ DĚTSKÝCH NEUROLOGu A PEDIATRU. 2017.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název MAGNETICKÁ REZONANCE SRDCE VČETNĚ T1 MAPOVÁNí U PACIENTŮ S DUCHENNEOVOU A BECKEROVOU SVALOVOU DYSTROFlí Srovnání nativního T1 mapování a ECV měření u vizuálně nefibrotického myokardu u pacientů s dystrofií a zdravých kontrol.
Název česky MAGNETICKÁ REZONANCE SRDCE VČETNĚ T1 MAPOVÁNí U PACIENTŮ S DUCHENNEOVOU A BECKEROVOU SVALOVOU DYSTROFlí Srovnání nativního T1 mapování a ECV měření u vizuálně nefibrotického myokardu u pacientů s dystrofií a zdravých kontrol.
Autoři PEŠL, Martin, Roman PANOVSKÝ, Věra FEITOVÁ, Tomáš HOLEČEK, Lenka MRÁZOVÁ, Jana HABERLOVÁ, Vít PAVEL, Veronika STARÁ, Jan MÁCHAL a Petr NOVOTNÝ.
Vydání 19. BRNĚNSKÉ SETKÁNÍ DĚTSKÝCH NEUROLOGu A PEDIATRU, 2017.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor Kardiovaskulární nemoci vč. kardiochirurgie
Stát vydavatele Velká Británie a Severní Irsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Změnil Změnil: MUDr. Martin Pešl, Ph.D., učo 60014. Změněno: 31. 1. 2018 19:31.
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 19:59