SUDICKÝ, Petr a Linda NEPIVODOVÁ. Online testování v ELFu: Metodika a praktické postupy [workshop]. In ELFday0216: E-learningové setkání na Gorkého 7 (Jak lépe poznat své studenty). 2016.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Online testování v ELFu: Metodika a praktické postupy [workshop]
Název anglicky Online testing in ELF: Methodological approaches and practical solutions
Autoři SUDICKÝ, Petr a Linda NEPIVODOVÁ.
Vydání ELFday0216: E-learningové setkání na Gorkého 7 (Jak lépe poznat své studenty), 2016.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova česky online testování
Klíčová slova anglicky online testing
Štítky e-learning, language testing
Změnil Změnil: Mgr. Petr Sudický, učo 105945. Změněno: 10. 4. 2019 09:28.
Anotace
V první části workshopu se podíváme na poslední trendy v testování a hodnocení studentů. Začneme základními principy testování, porovnáme různé typy testů, jak z pohledu studenta, tak i učitele a pokusíme se vyvrátit stanovisko, že testování je nutné zlo a docílit tak pozitivnějšího náhledu na celkovou problematiku testování. V druhé části workshopu se zaměříme na možnosti testování v ELFu, projedeme typy úloh v nové verzi ELFu a zaměříme se na metody hodnocení kvality online testů.
Anotace anglicky
In the first part of the workshop, we will look at the latest trends in online testing and student assessment. We will introduce basic testing principles, compare various test formats - both from teachers' and students' perspectives - and will try to break the general perception from that of testing being a necessary evil to that of understanding the benefits of using testing in teaching practices. In the second part of the workshop, we will focus on online testing in ELF, we will go through different question types in the updated version of the system, and will outline available methods of assessing quality of online tests.
VytisknoutZobrazeno: 20. 4. 2024 06:27