KUBEŠOVÁ, Hana, Josef HOLÍK a Miroslava KYASOVÁ. Co udělám pro zdraví. Prohloubení motivace ke zdravému způsobu života vzájemným kontaktem mezi posluchači soukromého rozhlasu a autory zdravotnických pořadů. Hygiena, Suppl. roč. 48, č. 1, s. 37-39. ISSN 1210-7840. 2003.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Co udělám pro zdraví. Prohloubení motivace ke zdravému způsobu života vzájemným kontaktem mezi posluchači soukromého rozhlasu a autory zdravotnických pořadů
Název česky Co udělám pro zdraví. Prohloubení motivace ke zdravému způsobu života vzájemným kontaktem mezi posluchači soukromého rozhlasu a autory zdravotnických pořadů
Název anglicky What I stall do for My Health. Extending the Motivation for a Healthy Lifestyle by Mutual Contact between Listeners of Private Broadcasts and Authors Health Broadcasts.
Autoři KUBEŠOVÁ, Hana, Josef HOLÍK a Miroslava KYASOVÁ.
Vydání Hygiena, Suppl. 2003, 1210-7840.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 30200 3.2 Clinical medicine
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova anglicky broadcast; health; healthy lifestyle; publication
Štítky broadcast, health, healthy lifestyle, publication
Změnil Změnila: prof. MUDr. Hana Matějovská Kubešová, CSc., učo 1091. Změněno: 17. 8. 2006 11:15.
Anotace
Cyklus rozhlasových relací na aktuální zdravotnické téma k prohloubení motivace ke zdravému způsobu života vzájemným kontaktem mezi posluchači rozhlasu a autory zdravotnických relací. Živé vysílání odborníků je doplněno dotazy posluchačů. Po odvysílání velkých tematických celků probíhá příprava textové podoby relací s názvem "Minuty pro zdraví".
Anotace anglicky
A cycle of broadcast topics to extend the motivation foe a healthy lifestyle by mutual contact between broadcast listeners and the authors to these broadcasts. The live broadcast is supplemented by questions of the listeners. After broadcasts of large integrated units the authors are preparing their publication entitled "Minutes for Health".
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 04:57