KOHOUTKOVÁ, Jana. University Services, Payments and People: One Example of Efficient Management. In Proc. of EUNIS'2007. Grenoble: Grenoble Universities, 2007, s. 55-60.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název University Services, Payments and People: One Example of Efficient Management
Název česky Služby, platby a lidé na univerzitě: O jednom efektivním řešení
Autoři KOHOUTKOVÁ, Jana.
Vydání Grenoble, Proc. of EUNIS'2007, s. 55-60, 2007.
Nakladatel Grenoble Universities
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 20206 Computer hardware and architecture
Stát vydavatele Francie
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Ústav výpočetní techniky
Klíčová slova anglicky University e-administration
Štítky University e-administration
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: RNDr. Jana Kohoutková, Ph.D., učo 1096. Změněno: 30. 7. 2007 14:28.
Anotace
The need to organize payments for various paid-for services (such as accommodation, catering, etc.) provided by a university to individual people (students, staff, or external people) belongs to the challenges to efficient e-administration. The paper presents an in-house developed information system in which individual claims for provided services are centrally collected, and aggregate payments for these claims organized on a highly automated basis. The system architecture as well as selected implementation details are described, together with the experience from running the system for several years.
Anotace česky
Potřeba organizovat platby za různé placené služby (jako jsou ubytování, stravování apod.) poskytované univerzitou jednotlivým lidem (studentům, zaměstnancům i externistům) představuje výzvu pro efektivní řešení nástroji e-administrativy. Článek představuje doma vyvinutý informační systém, v němž jsou centrálně shromažďovány jednotlivé pohledávky za poskytnuté služby a organizovány agregované platby za tyto pohledávky, maximálně automatizovanými způsoby. Článek popisuje architekturu systému a vybrané implementační detaily, a uvádí také zkušenosti s několikaletým provozem.
Návaznosti
MSM 143300004, záměrNázev: Digitální knihovny
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Digitální knihovny
ROZV/497/2006, interní kód MUNázev: Komplexní softwarové řešení spisové služby a procesního řízení pro vysoké školy a jejich integrální napojení na ekonomický informační systém
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Komplexní softwarové řešení spisové služby a procesního řízení pro vysoké školy a jejich integrální napojení na ekonomický informační systém
VytisknoutZobrazeno: 23. 9. 2024 01:16