HAVLIŠ, Jan a Mathias MANN. In-gel digestion for mass spectrometric characterization of proteins and proteomes. Nature Protocols. U.S.A.: Nature Publishing Group, 2008, roč. 1, č. 6, s. 2856-2860. ISSN 1745-2473.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název In-gel digestion for mass spectrometric characterization of proteins and proteomes
Autoři HAVLIŠ, Jan a Mathias MANN.
Vydání Nature Protocols, U.S.A. Nature Publishing Group, 2008, 1745-2473.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor Genetika a molekulární biologie
Stát vydavatele Spojené státy
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Impakt faktor Impact factor: 16.821
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
UT WoS 000251155700042
Klíčová slova anglicky ASSISTED-LASER-DESORPTION/IONIZATION; POLYACRYLAMIDE-GELS; NANOELECTROSPRAY; MODEL; SILAC; MS
Štítky ASSISTED-LASER-DESORPTION/IONIZATION, model, MS, NANOELECTROSPRAY, POLYACRYLAMIDE-GELS, SILAC
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: doc. Mgr. Jan Havliš, Dr., učo 743. Změněno: 2. 7. 2009 18:59.
Anotace
In-gel digestion of proteins isolated by gel electrophoresis is a cornerstone of mass spectrometry (MS)-driven proteomics. The 10-year-old recipe by Shevchenko et al. has been optimized to increase the speed and sensitivity of analysis. The protocol is for the in-gel digestion of both silver and Coomassie-stained protein spots or bands and can be followed by MALDI-MS or LC-MS/MS analysis to identify proteins at sensitivities better than a few femtomoles of protein starting material.
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 14:00