ŠTAJNOCHROVÁ, Sylva, Zlata PISKÁČKOVÁ, Jana PETROVÁ a Pavla VAŠKOVÁ. Jak sestavit zdravý jídelníček, nedostatky v praxi a tipy pro nápravu. Stravování ve školních jídelnách. Praha: Nakladatelství Dr. Josef Raabe, roč. 2009, 4/2010, s. 3-21, 18 s. ISSN 1803-8840. 2010.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Jak sestavit zdravý jídelníček, nedostatky v praxi a tipy pro nápravu
Název česky Jak sestavit zdravý jídelníček, nedostatky v praxi a tipy pro nápravu
Název anglicky How to build a healthy menu, in practice and tips for remedying
Autoři ŠTAJNOCHROVÁ, Sylva, Zlata PISKÁČKOVÁ, Jana PETROVÁ a Pavla VAŠKOVÁ.
Vydání Stravování ve školních jídelnách, Praha, Nakladatelství Dr. Josef Raabe, 2010, 1803-8840.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova česky zdravý jídelníček, sestavování jídelníčku, hodnocení jídelníčku, ukázky jídelníčku
Klíčová slova anglicky healthy menu, building healthy menu, menu evaluation, tips for remedying
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Sylva Šmídová, Ph.D., učo 101228. Změněno: 7. 9. 2011 11:14.
Anotace
Článek poskytuje návod, jak postupovat při sestavování jídelníčku, aby byly naplněny požadavky zdravé výživy dětí daného věku a požadavky spotřebního koše v předškolních a školních zařízeních.
Anotace česky
Článek poskytuje návod, jak postupovat při sestavování jídelníčku, aby byly naplněny požadavky zdravé výživy dětí daného věku a požadavky spotřebního koše v předškolních a školních zařízeních.
Anotace anglicky
Article provides guidance on how to proceed in drawing up menus in order to meet requirements of healthy nutrition of children of the age and requirements of the consumer basket in preschool and school facilities.
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 13:48