PEŘINA, Aleš. 2.4.3 Systém kritických bodů HACCP. In BAREŠOVÁ, Marie. Životni podmínky a jejich vliv na zdraví obyvatel Brna. 1. vydání. Brno: Zdravotní ústav se sídlem v Brně, 2005, s. 86-89. ISBN 80-254-6095-9.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název 2.4.3 Systém kritických bodů HACCP
Autoři PEŘINA, Aleš.
Vydání 1. vydání. Brno, Životni podmínky a jejich vliv na zdraví obyvatel Brna. od s. 86-89, 2005.
Nakladatel Zdravotní ústav se sídlem v Brně
Další údaje
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
ISBN 80-254-6095-9
Změnil Změnil: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452. Změněno: 29. 7. 2014 13:27.
VytisknoutZobrazeno: 18. 7. 2024 06:13