Masarykova univerzita

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2019

    1. ŠIMŮNEK, Jan, Danuše LEFNEROVÁ, Ondřej ZVĚŘINA, Jana CHALOUPKOVÁ, Veronika CHUCHMOVÁ a Anna KŘIVSKÁ. Vyšetření pitné vody. Brno: Masarykova univerzita, 2019.

    2016

    1. ŠIMŮNEK, Jan, Danuše LEFNEROVÁ a Jana CHALOUPKOVÁ. Metodika mikrobiologického vyšetření knih a prostředí knihovny a depozitářů. 2016.
    2. ŠIMŮNEK, Jan, Danuše LEFNEROVÁ, Jana CHALOUPKOVÁ, Alena KUBÁTOVÁ, Karel PRÁŠIL, Vít HUBKA a Jindra PAVELKOVÁ. Mykologická studie v rámci projektu NAKI DF12P01OVV047. In Seminář hygieny výživy, Pardubice. 2016.

    2015

    1. ŠIMŮNEK, Jan, Danuše LEFNEROVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Jana CHALOUPKOVÁ, Karel PRÁŠIL, Jindra PAVELKOVÁ a Vít HUBKA. Mykologické vyšetření knih a prostředí knihovny benediktinského kláštera v Rajhradě. 1. vydání. Brno: Masarykova univerzita, 2015, 74 s. ISBN 978-80-210-8069-0.
    2. ŠIMŮNEK, Jan, Danuše LEFNEROVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Jana CHALOUPKOVÁ, Karel PRÁŠIL, Jindra PAVELKOVÁ a Vít HUBKA. Mykologické vyšetření knih a prostředí knihovny benediktinského kláštera v Rajhradě. 1. vydání. Brno: Masarykova univerzita, 2015, 74 s. ISBN 978-80-210-8069-0.

    2011

    1. TOTUŠEK, Jiří, Jan TŘÍSKA, Danuše LEFNEROVÁ, Jan STROHALM, Naděžda VRCHOTOVÁ, Ondřej ZENDULKA, Jiřina PRŮCHOVÁ, Jana CHALOUPKOVÁ, Pavla NOVOTNÁ a Milan HOUŠKA. Contents of Sulforaphane and Total Isothiocyanates, Antimutagenic Activity, and Inhibition of Clastogenicity in Pulp Juices from Cruciferous Plants. Czech Journal of Food Sciences. 2011, roč. 29, č. 5, s. 548–556. ISSN 1212-1800.

    2005

    1. LEFNEROVÁ, Danuše, Jan ŠIMŮNEK, Jiří TOTUŠEK, Milan HOUŠKA, Jan STROHALM a Jana CHALOUPKOVÁ. Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem. In Mikrobiologie potravin. Praha: VŠCHT, 2005, s. 76 - 82. ISBN 80-7080-582-X.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 6. 5. 2024 23:26