Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

spravce osobnich udaju, osobni udaj, sankce, citlivy udaj, verejna sprava, zpracovatel osobnich udaju, ochrana osobnich udaju

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Hynek, Daniel Jiří
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Správně-právní aspekty činnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Křístková, Martina roz. Veselá
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná správa a právo na informace | Práce na příbuzné téma

3.
Macháček, Luboš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Cloud computing a ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

4.
Němec, Richard
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v ČR - aktuální problémy | Práce na příbuzné téma

5.
Balík, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Data živnostenského rejstříku | Práce na příbuzné téma

6.
Bartík, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v souvislosti s jednáním orgánů obce | Práce na příbuzné téma

7.
Blumensteinová, Jitka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Správa na úseku občanských průkazů a cestovních dokladů | Práce na příbuzné téma

8.
Dočkal, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právní úprava veřejných registrů s ohledem na ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

9.
Ešpandr, Jaroslav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právo na informace ve veřejné správě | Práce na příbuzné téma

10.
Frömelová, Dominika roz. Tenglerová
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci | Práce na příbuzné téma

11.
Gawrecki, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Dopady GDPR ve společnosti založené městem | Práce na příbuzné téma

12.
Geisler, Tomáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v ČR a Španělsku (komparace) | Práce na příbuzné téma

13.
Gregrová, Lucie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v ČR - aktuální problémy | Práce na příbuzné téma

14.
Hanslian, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Povinnosti původce odpadu | Práce na příbuzné téma

15.
Hrnčárek, Jan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právo na informace ve veřejné správě | Práce na příbuzné téma

16.
Hynková, Natálie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a veřejná správa | Práce na příbuzné téma

17.
Koláčková, Markéta
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Evropská hospodářská, správní a kulturní studia
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v Belgii | Práce na příbuzné téma

18.
Kročilová, Anetta
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Dopady omezení plateb v hotovosti v oblasti korupce | Práce na příbuzné téma

19.
Martinka, Vojtěch
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Přeshraniční zpracování osobních údajů v sociálních sítích | Práce na příbuzné téma

20.
Moučka, Martin
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Svobodný přístup k informacím versus ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

21.
Nekvapilová, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Inteligentní sledovací systémy a ochrana soukromí | Práce na příbuzné téma

22.
Polášková, Lucie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa (kombinace/zaměření: Všeobecná veřejná správa)
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná správa a právo na informace | Práce na příbuzné téma

23.
Potyková, Adéla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v pracovněprávních vztazích | Práce na příbuzné téma

24.
Rámeš, Ivan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právní aspekty informační výměny na internetu | Práce na příbuzné téma

25.
Šebánková, Ludmila roz. Osičková
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a výjimky pro Policii ČR | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a výjimky pro Policii ČR | Práce na příbuzné téma

26.
Šupová, Šárka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Vady rozhodnutí o přestupcích | Práce na příbuzné téma

27.
Velecká, Pavla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Správa na úseku trvalého pobytu občanů, správně právní a správně vědní aspekty | Práce na příbuzné téma

28.
Vítek, Lukáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Zpracování osobních údajů v prostředí cloud computingu | Práce na příbuzné téma

29.
Zouzalová, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právní úprava evidence obyvatel | Práce na příbuzné téma

30.
Adamčíková, Pavla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Státní správa na úseku jména a příjmení | Práce na příbuzné téma

31.
Adamec, František
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Finance a účetnictví / Finance
Obhajoba diplomové práce: Kreativní účetnictví | Práce na příbuzné téma

32.
Alegria, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Právo sociálního zabezpečení
Obhajoba bakalářské práce: Právní souvislosti výběrového řízení a obsazování volných pracovních míst | Práce na příbuzné téma

33.
Antalov, Lukáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Analýza a návrh webového portálu na bezpečné ukládání citlivých informací | Práce na příbuzné téma

34.
Antonyová, Marie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů versus právo na informace v činnosti veřejné správy | Práce na příbuzné téma

35.
Augustinová, Jitka
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Sociální politika a sociální práce / Sociální politika a sociální práce
Obhajoba diplomové práce: Návrh zlepšení interní komunikace na městském úřadě | Práce na příbuzné téma

36.
Báča, Ondřej
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Bezpečnost statistických databází | Práce na příbuzné téma

37.
Báčová, Adéla
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa
Obhajoba diplomové práce: Adaptační proces zaměstnanců Městského úřadu Svitavy | Práce na příbuzné téma

38.
Bahenská, Zdeňka
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika
Obhajoba bakalářské práce: Nástroje externí kontroly veřejné správy

39.
Bártlová, Lenka roz. Prchlíková
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Odpovědnost za škodu ve veřejné správě | Práce na příbuzné téma

40.
Bartošík, Libor
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Teorie a praxe veřejnoprávních smluv | Práce na příbuzné téma

41.
Bartošková, Markéta
Fakulta: Lékařská fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Specializace ve zdravotnictví / Intenzivní péče
Obhajoba diplomové práce: Souhlas s hospitalizací a informovaný souhlas u pacientů akutně přijatých | Práce na příbuzné téma

42.
Bártová, Jarmila
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2008, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa (kombinace/zaměření: Ekonomika a řízení nestátních neziskových organizací)
Obhajoba bakalářské práce: Partnerství nestátních neziskových organizací a veřejné správy v kraji Vysočina | Práce na příbuzné téma

43.
Bartušek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Přijetí a realizace zákona o organizaci veřejné správy z roku 1927 | Práce na příbuzné téma

44.
Bartušek, Karel
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa
Obhajoba diplomové práce: Vybrané problémy vztahu občana a veřejné správy | Práce na příbuzné téma

45.
Basovník, David
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná správa a svobodný přístup k informacím | Práce na příbuzné téma

46.
Bedrnová, Ivana
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa (kombinace/zaměření: Veřejná ekonomika a správa)
Obhajoba bakalářské práce: Zdroje a využití dat z IS Centrální evidence dotací z rozpočtu | Práce na příbuzné téma

47.
Bělonožníková, Jana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Reakce na ozbrojený konflikt v Darfúru | Práce na příbuzné téma

48.
Benáček, Jiří
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa
Obhajoba bakalářské práce: Řízení kvality ve veřejné správě - potenciál a meze (PŘÍPADOVÁ STUDIE) | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Řízení kvality ve veřejné správě - potenciál a meze (PŘÍPADOVÁ STUDIE) | Práce na příbuzné téma

49.
Benešová, Tereza
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ministerstvo životního prostředí | Práce na příbuzné téma

50.
Beníšková, Gabriela
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Sociální politika a sociální práce / Sociální práce (kombinace/zaměření: Sociální práce "mikro" - případové poradenství)
Obhajoba diplomové práce: Postoj pomáhajících pracovníků působících ve veřejné správě k zátěžovým situacím | Práce na příbuzné téma