Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

google v. spain, spravce osobnich udaju, zpracovatel osobnich udaju, zpracovani osobnich udaju, cloud computing, gdpr, dpd, ochrana osobnich udaju

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Hynek, Daniel Jiří
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Správně-právní aspekty činnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Kůstka, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa (kombinace/zaměření: Všeobecná veřejná správa)
Obhajoba bakalářské práce: Specifika vztahu správce a zpracovatele osobních údajů | Práce na příbuzné téma

3.
Němec, Richard
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v ČR - aktuální problémy | Práce na příbuzné téma

4.
Obešlová, Gabriela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a veřejná správa | Práce na příbuzné téma

5.
Balík, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Data živnostenského rejstříku | Práce na příbuzné téma

6.
Ivančová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Postavení, úkoly a pravomoci Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

7.
Marek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v pojišťovnictví dle jednotného práva Evropské unie | Práce na příbuzné téma

8.
Míšek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Právo informačních a komunikačních technologií
Obhajoba disertační práce: Osobní údaje v čase a prostoru | Práce na příbuzné téma

9.
Novák, Daniel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Mezinárodní a evropské právo
Obhajoba disertační práce: Problémy ochrany soukromí a osobních údajů v právu EU | Práce na příbuzné téma

10.
Svozil, Matěj
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí a její aktuální vývoj | Práce na příbuzné téma

11.
Škvárová, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo být zapomenut v právu EU a v právu ČR | Práce na příbuzné téma

12.
Šorm, Milan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Právo a podnikání
Obhajoba bakalářské práce: Problematika ochrany osobních údajů v cloud computingu | Práce na příbuzné téma

13.
Švolík, Oliver
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Řízení rizik v ochraně osobních údajů | Práce na příbuzné téma

14.
Vítek, Lukáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Zpracování osobních údajů v prostředí cloud computingu | Práce na příbuzné téma

15.
Vlachová, Blanka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Správní právo)
Obhajoba rigorózní práce: Ochrana osobních údajů ve světle českého práva a práva Evropské unie | Práce na příbuzné téma

16.
Vorálek, Tomáš
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Online zdroje veřejně dostupných informací z hlediska nakládání s osobními údaji | Práce na příbuzné téma

17.
Zabloudilová, Andrea
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo být zapomenut, či spíše právo na rozmazané vzpomínky? | Práce na příbuzné téma

18.
Alegria, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Právo sociálního zabezpečení
Obhajoba bakalářské práce: Právní souvislosti výběrového řízení a obsazování volných pracovních míst | Práce na příbuzné téma

19.
Antalov, Lukáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Služby - výzkum, řízení a inovace
Obhajoba diplomové práce: Budovanie webových služieb v praxi | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Budovanie webových služieb v praxi | Práce na příbuzné téma

20.
Antonyová, Marie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů versus právo na informace v činnosti veřejné správy | Práce na příbuzné téma

21.
Báča, Ondřej
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Bezpečnost statistických databází | Práce na příbuzné téma

22.
Bartík, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v souvislosti s jednáním orgánů obce | Práce na příbuzné téma

23.
Bartošková, Markéta
Fakulta: Lékařská fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Specializace ve zdravotnictví / Intenzivní péče
Obhajoba diplomové práce: Souhlas s hospitalizací a informovaný souhlas u pacientů akutně přijatých | Práce na příbuzné téma

24.
Blaha, Petr
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparativní analýza fyzického a cloudového zálohování dat | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Komparativní analýza fyzického a cloudového zálohování dat | Práce na příbuzné téma

25.
Blanař, Jan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Vybrané problémy ochrany osobních údajů ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

26.
Boroš, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v rámci středního školství | Práce na příbuzné téma

27.
Bouška, Jan
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: OpenStack integration with Apache Camel project | Práce na příbuzné téma

28.
Brunclík, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium probíhá
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Elektronické důkazní prostředky | Práce na příbuzné téma

29.
Budín, Emil
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Cloud computing se zaměřením na dostupnost a bezpečnost dat | Práce na příbuzné téma

30.
Cvitkovič, Peter
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Služby - výzkum, řízení a inovace
Obhajoba diplomové práce: Interaktivní studentský rozvrh | Práce na příbuzné téma

31.
Čech, Ján
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právní aspekty distribuce softwaru | Práce na příbuzné téma

32.
Čech, Martin
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Služby - výzkum, řízení a inovace
Obhajoba diplomové práce: Spojení cloudových platforem a mobilních aplikací | Práce na příbuzné téma

33.
Černá, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti zneužití biometrických údajů z pohledu informační etiky na příkladu e-pasů | Práce na příbuzné téma

34.
Dáňová, Jitka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právní úprava tzv. identifikátorů fyzických osob, rodné číslo | Práce na příbuzné téma

35.
Davídek, Jaroslav
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Návrh cloudových aplikací s využitím microservice architektur | Práce na příbuzné téma

36.
Dimovski, Dime
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Služby - výzkum, řízení a inovace (angl.)
Obhajoba diplomové práce: Database management as a cloud-based service for small and medium organizations | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Database management as a cloud-based service for small and medium organizations | Práce na příbuzné téma

37.
Dočkal, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právní úprava veřejných registrů s ohledem na ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

38.
Dominik, Tomáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informatika / Počítačové sítě a komunikace
Obhajoba bakalářské práce: Poskytování veřejného WiFi připojení | Práce na příbuzné téma

39.
Dudášová, Gabriela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Občanské právo)
Obhajoba rigorózní práce: Medicínská turistika - právní aspekty | Práce na příbuzné téma

40.
Duranti, David
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Obhajoba diplomové práce: ERP system, new trends, processes of system selection, sales, implementation and support | Práce na příbuzné téma

41.
Faistová Hanyková, Pavlína roz. Hanyková
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

42.
Fialová, Eva
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Teorie práva
Obhajoba disertační práce: RFID a ochrana soukromí | Práce na příbuzné téma

43.
Fiedler, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

44.
Filipec, Michal
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v informačních systémech v kontextu připravovaných legislativních změn EU | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v informačních systémech v kontextu připravovaných legislativních změn EU | Práce na příbuzné téma

45.
Fojtík, Aleš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na zapomnění v rozhodovací praxi v EU a USA | Práce na příbuzné téma

46.
Fröhlichová, Nikola
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Etické aspekty využívání data miningových metod v HR | Práce na příbuzné téma

47.
Frömelová, Dominika roz. Tenglerová
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci | Práce na příbuzné téma

48.
Galád, Andrej
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Kentico CMS v prostředí Amazon Web Services | Práce na příbuzné téma

49.
Gasior, Ondřej
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Nástroj na generování prototypů cloudových aplikací | Práce na příbuzné téma

50.
Gawrecki, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Dopady GDPR ve společnosti založené městem | Práce na příbuzné téma