CVT FI

RSS

Novinky, zajímavosti a změny v provozu počítačů, počítačové sítě, prezentační a další techniky na FI MU. Další informace jsou dostupné v Technických informacích na webu fakulty.

Pro hlášení problémů prosím kontaktujte příslušnou sekci CVT FI.

Informace o aktuálních problémech naleznete na stránce o výpadcích.

Vlastníci blogu: FI:unix@fi, FI:CVT FI
Starší příspěvky
Kategorie
Vlastníci blogu: FI:unix@fi, FI:CVT FI
Právo číst: kdokoliv v Internetu
Právo komentovat: kdokoliv přihlášený v ISu
21. 9.
2017

Monitory v PC hale

  • RSS
Zajímavé | 5 | 5
Mgr. Tomáš Szaniszlo (CVT FI MU), učo 359894
infrastruktura
V PC hale môžete využívať nové samostatne stojace monitory.

Na základe podnetu od študentov sme v priebehu semestra sprístupnili v počítačovej hale u skupiny stolov pri vstupe samostatne stojace monitory, ktoré môžete využívať pre skupinovú prácu.

Požiadavka povodne vzišla od študenta v jednej fakultnej Facebookovej skupine. Vzhľadom na to, že tieto skupiny pravidelne všetky kompetentné osoby nesledujú, bola presunutá do diskusneho fóra ISu.

Po zvážení našich technických možností, nákupe nových monitorov (23.8" AOC I2475PXQU s doplnenými VGA a HDMI káblami) a malej ankete sme k začiatku semestra pripravili pracovné miesta so štyrmi kusmi monitorov.

V prípade, že by ste mali iné nápady alebo podnety technického charakteru, môžete nám ich ďalej zasielať ako do fakultného diskusného fóra, tak na naše technické kontaktné adresy.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Stratus.FI: IPv4 internet už aj bez proxy (31. 5. 2017 17:52) | Nový zaměstnanecký server Anxur » (18. 10. 2017 11:35)

Zatím žádné komentáře.