MALINA, Jaroslav a kolektiv. Antropologie: Brněnská antropologie v českém a mezinárodním kontextu (se zaměřením na Katedru antropologie Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně). Editor: Rudolf Musil. Brno: Masaryk University, 2004, 320 s. Folia Historica, sv. 73. ISBN 80-210-3507-2.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Antropologie: Brněnská antropologie v českém a mezinárodním kontextu (se zaměřením na Katedru antropologie Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně)
Název anglicky Anthropology in Brno: An Overall Historical Review with Respect to National and International Context (with Special Regards to the Department of Anthropology, Faculty of Science, Masaryk University, Brno)
Autoři MALINA, Jaroslav a kolektiv (203 Česká republika, garant).
Editor: Rudolf Musil.
Vydání Brno, 320 s. Folia Historica, sv. 73, 2004.
Nakladatel Masaryk University
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Odborná kniha
Obor Archeologie, antropologie, etnologie
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
ISBN 80-210-3507-2
Klíčová slova anglicky anthropology; Brno; history
Štítky anthropology, Brno, history
Změnil Změnil: prof. PhDr. Jaroslav Malina, DrSc., učo 2118. Změněno: 4. 4. 2007 21:14.
Anotace
Monografie seznamuje s historií a dnešním vývojem antropologie v Brně s ohledem k domácímu a mezinárodnímu kontextu (se zaměřením na Katedru antropologie Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně)
Anotace anglicky
The monograph describes the history and present development of anthropology in Brno with respect to national and international context (with special regards to the Department of Anthropology, Faculty of Science, Masaryk University, Brno)
VytisknoutZobrazeno: 8. 5. 2024 06:31