Masarykova univerzita

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2008

    1. BALÍK, Josef, Marie KYSELÁKOVÁ, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jaromír VEVERKA, Pavel HÍC, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ. Fenolické látky v technologii vína. In Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost. MZLU Brno: MZLU Brno, 2008, 11 s. ISBN 978-80-7375-208-8.
    2. BALÍK, Josef, Marie KYSELÁKOVÁ, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jan TŘÍSKA, Michal KUMŠTA, Jaromír VEVERKA, Pavel HÍC, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ. Hodnocení polyfenolů a antioxidační aktivity v hroznech a listech Vitis vinifera L. In Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost. MZLU Brno: MZLU Brno, 2008, 6 s. ISBN 978-80-7375-208-8.
    3. BALÍK, Josef, Marie KYSELÁKOVÁ, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jan TŘÍSKA, Michal KUMŠTA, Jaromír VEVERKA, Pavel HÍC, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ. Relations between polyphenols content and antioxidant activity in the vine grapes and leaves. CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES. 2008, roč. 26, Spec. Iss., s. "S25"-"S32", 8 s. ISSN 1212-1800.
    4. BALÍK, Josef, Marie KYSELÁKOVÁ, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jaromír VEVERKA, Pavel HÍC, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ. The changes of selected phenolic substances in wine technology. Czech J. Food Sci. Prague, 2008, roč. 26, Special Is, s. S3 -S12, 10 s. ISSN 1212-1800.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 6. 5. 2024 02:25