Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Starší příspěvky
Kategorie
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
19. 12.
2019

Vánoční nálada v IS MU

  • RSS
Zajímavé | 7 | 7
Novinky

V roce 2019 oslavil Informační systém Masarykovy univerzity 20. výročí od svého vzniku. Už 20 let pomáháme studentům, vyučujícím a ostatním zaměstnancům s jednodušší administrací veškerých úkonů, které jsou spojeny se studiem. Každý rok přinášíme mnoho novinek – některé viditelné na první pohled jako např. nový design IS MU, jiné oku skryté, ale všechny se záměrem maximálně usnadnit práci.

V tomto roce jste možná zaznamenali i jednu z těch více viditelných novinek– automatický motiv IS MU, který se mění podle aktuálního ročního období. Pokud nemáte zvolený jiný motiv, jistě jste si všimli, že už se IS MU oděl do vánočního hávu. Pokud by vás vánoční motiv omrzel, můžete si vybrat z dalších tří nových zimních motivů.

Obr. 1: Zimní motivy v IS MU.

Na výběr je i celá řada dalších motivů. Víte, které jsou mezi uživateli nejpopulárnější?

Obr. 2: Nejoblíbenějších 20 motivů v IS MU.

Na závěr bychom vám chtěli poděkovat za využívání Informačního systému, za komunikaci, kterou nám dáváte najevo svůj zájem, ať už se jedná o hlášení drobných neoptimálností nebo o zcela nové podněty k funkcím či aplikacím, které byste v IS MU využili. Ani my neusínáme na vavřínech a neustále přemýšlíme nad novými možnostmi přistupování k IS MU a pokračujeme v dalších úpravách v rámci širší funkčnosti a uživatelské přívětivosti.

A tak nám dovolte popřát:


Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« E-přihláška v nové verzi (16. 12. 2019 12:16) | Odkud přichází uchazeči o studium k přihlášce v IS MU? » (2. 2. 2020 22:32)

Zatím žádné komentáře.