změněno 27. 10. 2008 13:19 nové
Ostatní týkající se příjímacího řízení
Pavel Navrátil
20. 6. 2019 21:40nové
Zápis
Nepříjde mi tak obtížný si projet pár vláken a najít stejný dotaz. Prostě se zapiš, počkej na vyjádření jiné školy a v případě pozitivního výsledku prostě zanecháš studia na FF a zapíšeš se na fakultu jinou.
21. 6. 2019 19:02nové

Dobrý den,

ano, je možné se do studia zapsat a pak studia z vlastní vůle kdykoliv zanechat. Nicméně pokud byste se následně rozhodla studovat na jiné univerzitě a zapsala se na ní až jako na druhou univerzitu, zanikl by Vám nárok na ubytovací stipendium (podrobnosti viz https://www.muni.cz/old-studenti/stipendia#ubytovaci). Pokud tedy máte velkou šanci na přijetí na jiné univerzitě a jedná se o Váš preferovanější program, osobně bych Vám doporučila kontaktovat Studijní oddělení fakulty (kontakty viz https://is.muni.cz/podpora/studijni) a požádat o náhradní podzimní termín zápisu.
21. 6. 2019 22:03nové
Všechno má pro a proti - nevím, kdy budou podzimní termíny zápisů, ale může se stát, že to bude až po zahájení registrace předmětů a vybírání si studijních skupin - a potom, pochopitelně, mají výhodu ti, kteří jsou již zapsaní a mohou si vybírat ze zatím kapacitně neomezené nabídky...
Dtto přihlášky na koleje...
Sára Nguyenová
22. 6. 2019 11:12nové
Zápis ke studiu- maturita v září

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že maturitu vykonám 11. září,žádala jsem emailem (prijimaci.rizeni@phil.muni.cz) studijní oddělení o pozdější termín zápisu. Bohužel dosud mi nikdo nepotvrdil, že tak mohu učinit. Mám tedy znovu kontaktovat studijní oddělní? Nebo musím postupovat jinak? Děkuji za odpověď.Nguenová Sára
22. 6. 2019 12:34nové

Dobrý den,

postupovala jste správně. Kolegyně na Oddělení pro přijímací řízení na FF všechny dotazy zpracovávají postupně, prosím mějte strpení a vyčkejte, až Vám odpoví. Pokud by se Vám odpovědi ani po více než týdnu nedostalo, zkuste OPPŘ FF kontaktovat opětovně.
Sára Nguyenová
16. 7. 2019 10:41nové
Dobrý den, studijní oddělení jsem kontaktovala i podruhé, bohužel žádná odpověď opět nepřišla.Vzhledem k tomu, že jsem nyní v zahraničí, mám tedy postupovat jiným způsobem? Děkuji za odpověď. Nguyenová Sára
18. 7. 2019 07:36nové

Dobrý den,

zkuste se tedy prosím obrátit na Studijní oddělení FF telefonicky. Kontakty najdete na https://is.muni.cz/podpora/studijni#fakulta1421. Během letních prázdnin je provoz Studijního oddělení omezen, úřední hodiny najdete vypsané na https://www.phil.muni.cz/student/vyveska-pro-studenty/provoz-studijniho-oddeleni-v-dobe-letnich-prazdnin-2019.

Studijní oddělení FF případně můžete kontaktovat i e-mailem na adrese studijni@phil.muni.cz.
23. 6. 2019 13:37nové
Povinné fotenie sa pri zápise

Dobrý deň,

Minulý rok som sa fotila pri zápise na Přf. Štúdium som ukončila a prihlásila som sa na FF. Je nutné sa opätovne zúčastniť fotografovania alebo bude použitá fotka z minulého roku, ktorú mám v ISe?

Ďakujem za odpoveď.

Barbora Š.
Jakub Crhak
26. 6. 2019 21:23nové
Maturita v září (termín odevzdání maturitního vysvěčení)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co mám udělat pro odevzdání maturitního vysvědčení, když mám ústní maturitní zkoušku 17.9. Můžu zažádat, že vysvědčení dodám později? Děkuji za odpověd
28. 6. 2019 08:42nové

Dobrý den,

obraťte se na Studijní oddělení Vaší fakulty (kontakty viz https://is.muni.cz/studijni/) a informujte se o tom, jak postupovat.
Ondřej Majkut
22. 7. 2019 23:02nové
Dodatečné přijímací řízení

Dobrý den,

nebyl jsem přijat na mou první preferenci, nicméně očekávám vyjádření ohledně odvolání na preferenci druhou. Prostřednictvím e-mailu jsem obdržel informace k dodatečnému přijímacímu řízení (nabídka oborů, které nebyly dostatečně naplněny) a rád bych věděl, zda mám čekat na vyjádření děkana ohledně odvolání, které jsem podával nebo se mohu jednoduše přihlásit na obor v dodatečném přijímacím řízení, který nebyl naplněn dostatečným počtem uchazečů. Děkuji.
23. 7. 2019 08:52nové

Dobrý den,

při podání odvolání se přezkoumává, zda bylo rozhodnutí o přijetí/nepřijetí vydáno v souladu se zákonem a dalšími předpisy (podrobněji viz https://www.muni.cz/o-univerzite/uredni-deska/odvolani-proti-rozhodnuti-o-prijetineprijeti-ke-studiu). Pokud tedy nemáte podezření na porušení předpisů a odvolal jste se pouze proto, že Vaše percentily nestačily na přijetí (tedy že jste nebyl přijat z kapacitních důvodů), tak se nemáte proti čemu odvolávat a Vaše odvolání bude zamítnuto.

Do dodatečného přijímacího řízení se přihlásit můžete.
Md Mahbubur Rahman
11. 10. 2019 21:06nové
Entrance Exam

When will be started the entrance exam since I applied for master in business management department on 10.10.2019 ? How will I know regarding the entrance exam? May I have a sample test?

Thank you & best regards
Mahbubur Rahman Robin
změněno 14. 10. 2019 20:37 nové

Hello,

there is no entrance examination test for the English-taught Business Management Master's study program. Admission is conditional upon the required uploaded documents listed at https://www.econ.muni.cz/en/admissions/masters-studies/application-requirements. After the application deadline (October 15), the Admission Committee reviews all the applications. You will be notified about the results by email by mid-November.
Md Mahbubur Rahman
změněno 14. 10. 2019 18:54 nové
Thank you so much for your cordial response. See you and talk to you later if I get selected for the university. Best wishes.