KRATOCHVÍL, Milan, Milan POTÁČEK a Jiří ŠIBOR. Principy a modely organické chemie I. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita v Brně, 2004, 378 s. 1.díl. ISBN 80-210-3511-0.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Principy a modely organické chemie I.
Název anglicky Principles and Models of Organic Chemistry
Autoři KRATOCHVÍL, Milan, Milan POTÁČEK a Jiří ŠIBOR.
Vydání 1. vyd. Brno, 378 s. 1.díl, 2004.
Nakladatel Masarykova univerzita v Brně
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Odborná kniha
Obor 10401 Organic chemistry
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
ISBN 80-210-3511-0
Klíčová slova anglicky principles; models; organic chemistry; chemical transformations; physico-chemical approach; reasons leading to chemical reaction; structural conditions for reaction; structure-reactivity relationship
Štítky chemical transformations, models, organic chemistry, physico-chemical approach, principles, structural conditions for reaction, structure-reactivity relationship
Změnil Změnil: prof. RNDr. Milan Potáček, CSc., učo 638. Změněno: 23. 12. 2004 10:51.
Anotace
Informace o současném stavu organické chemie. Výklad založený na teoretické a fyzikální chemii se zaměřuje na systematickou organickou chemii, bioorganickou, makromolekulární chemii a chemii materiálů. Lektory je dílo hodnoceno jako originální příspěvek k poznání a pochopení soudobé organické chemie.
Anotace anglicky
Information about temporary organic chemistry. The text based on theoretical and physical chemistry is targeted to systematic organic chemistry, bioorganic chemistry, macromolecular chemistry and chemistry of materials. The book is considered to be an original contribution to knowledge and understanding organic chemistry.
VytisknoutZobrazeno: 11. 5. 2024 03:05