Masarykova univerzita

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2017

    1. ŠUBRTOVÁ, Marie, Danuše LEFNEROVÁ, Petra LÖRINCZIOVÁ a Halina MATĚJOVÁ. Mikrobiota a obezita. Výživa a potraviny. Praha: Výživaservis, 2017, roč. 2017, č. 4, s. 86-88. ISSN 1211-846X.

    2015

    1. ŠUBRTOVÁ, Marie a Halina MATĚJOVÁ. Sodík a jeho vliv na zdraví. Hygiena. Praha: Státní zdravotní ústav, 2015, roč. 60, č. 4, s. 149-154. ISSN 1802-6281.

    2014

    1. ŠUBRTOVÁ, Marie a Halina MATĚJOVÁ. Je reálné snížit příjem sodíku v české populaci na doporučené množství ? Výživa a potraviny. Praha: Výživaservis, 2014, roč. 69, č. 2, s. 52-54. ISSN 1211-846X.

    2010

    1. JAKUBIKOVÁ, Marie, Marcela DOFKOVÁ, Jitka BLAHOVÁ a Jiří RUPRICH. Spotřeba jednoduchých cukrů a vlákniny v populaci ČR. In Sborník abstrakt (konference Slezské dny preventivní medicíny, 10. ročník). první. Ostrava: Ostravská univerzita v Ostravě, Fakulta zdravotnických studií, 2010, s. 25-107. ISBN 978-80-7368-695-6.

    2009

    1. POSLUSNA, Kamila, Jiří RUPRICH, Jeanne DE VRIES, Marie JAKUBIKOVA a Pieter VAN´T VEER. Misreporting of energy and micronutrient intake estimated by food records and 24 hour recalls, control and adjustment methods in practice. British Journal of Nutrition. Cambridge: Cambridge University Press, 2009, roč. 101, suppl. 2, s. 73-85. ISSN 0007-1145.

    2008

    1. RUPRICH, Jiří, Marie JAKUBIKOVÁ a Kamila POSLUŠNÁ. Význam chyb při zjišťování spotřeby potravin: „misreporting.“. In 13. konference Monitoringu - Zdraví a životní prostředí. 2008.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 22. 7. 2024 08:17