Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
10. 7.
2014

Novinky pro studijní oddělení

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Vývojový tým Informačního systému MU (IS MU) provedl na základě požadavků z praxe několik změn v agendách pro evidenci studia. Novinky se týkají tisku posudků zavěrečných prací, potvrzení o studiu, Diploma Supplementů nebo zadání závěrečných prací.

Hromadný tisk posudků závěrečných prací

Nová aplikace zobrazuje posudky závěrečných prací všech vybraných studentů a umožňuje jejich hromadný tisk.

Aplikace je dostupná přes agendu Studijní -> Tisky .. Posudky.

Obr. 1: Aplikace pro hromadný tisk posudků.

Potvrzení o délce účasti v celoživotním vzdělávání

Do aplikace pro tisk potvrzení o studiu byla přidána možnost tisku potvrzení o ukončení účasti v celoživotním vzdělávání.

Dávkové zpracování Diploma Supplementů

Aplikace pro tisk Diploma Supplementů byla doplněna o možnost dávkového zpracování. Tuto možnost jistě ocení studijní referenti při tisku velkého množství Diploma Supplementů, nebudou totiž muset čekat s otevřeným oknem prohlížeče na výsledek operace, ale budou o zpracování dávky informováni e-mailem a výsledný soubor naleznou ve své Úschovně.

Tisk zadání závěrečné práce v angličtině

Pro možnost tisku zadání závěrečné práce v angličtině byla přeložena aplikace Tisk zadání závěrečné práce. Stačí pouze přepnout jazyk v pravém horním rohu stránky.

Adresy pro automatické e-maily studijním oddělením

Pro různé učely prosílá IS automatická sdělení na jednotlivé hromadné kontaktní adresy, kterých se sdělení týkají, např. změny v přihláškách nebo upozornění na neuzavřené omluvenky. Pro referenty studijních oddělení vznikl nový přehled informací o tom, která sdělení se na které hromadné adresy posílají.

Do agendy lze vstoupit přes Studijní -> Ostatní .. Kontaktní adresy.

O starších změnách v agendách studijní evidence jsme vás informovali v novinkách Nová evidence státních závěrečných zkoušek, Elektronické doručování rozhodnutí o přiznání stipendia a Snadný tisk zadání závěrečné práce přímo z IS MU.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Studenti nominují vynikající pedagogy (2. 6. 2014 12:38) | Podávání žádosti o autorský výtisk v univerzitním repozitáři » (10. 7. 2014 12:08)

Zatím žádné komentáře.