Nutriční terapie (bakalářský prezenční jednooborový)

1. ročník
1. semestr
LF:BKBI011 Biologie • 100 %
LF:BKFY0121C Fyziologie I - cvičení • 100 %
LF:BKFY0121P Fyziologie I - přednáška • 100 %
LF:BKUV011C Základy výživy člověka - cvičení • 100 %
LF:BKUV011P Základy výživy člověka - přednáška • 100 %
LF:BKZA011P Základy anatomie • 100 %
LF:BVCP0121C Potravinářská chemie I - cvičení • 100 %
LF:BVCP0121P Potravinářská chemie I - přednáška • 100 %
LF:BVKP011C Technologie přípravy pokrmů I - cvičení • 100 %
LF:BVKP011P Technologie přípravy pokrmů I -přednáška • 100 %
LF:BVLC011C Lékařská chemie - cvičení • 100 %
LF:BVLC011S Lékařská chemie - seminář • 100 %
LF:BVOT011C Odborná terminologie - cvičení • 100 %
LF:BVPL0111C Psychologie - cvičení • 100 %
LF:BVPL0111P Psychologie - přednáška • 100 %
LF:BVPP011C První pomoc - cvičení • 100 %
LF:BVPP011P První pomoc - přednáška • 100 %
LF:ZC011 Zacházení s chemickými látkami • 100 %
LF:BVEK011P Ekologie - přednáška • 98 %
LF:BVLC011P Lékařská chemie - přednáška • 96 %
2. semestr
LF:BKFY0222C Fyziologie II - cvičení • 98 %
LF:BKFY0222P Fyziologie II - přednáška • 98 %
LF:BVBE021C Bioenergetika - cvičení • 98 %
LF:BVBE021P Bioenergetika - přednáška • 98 %
LF:BVCP0222C Potravinářská chemie II - cvičení • 98 %
LF:BVCP0222P Potravinářská chemie II - přednáška • 98 %
LF:BVKP0222 Technologie přípravy pokrmů II-cvičení • 98 %
LF:BVSC021C Sociologie a sociální psychologie - cvičení • 98 %
LF:BVSC021P Sociologie a sociální psychologie - přednáška • 98 %
LF:BVVT021C Zdravotnická informatika • 98 %
LF:BVZO021C Základy ošetřovatelství - cvičení • 98 %
LF:BVZO021P Základy ošetřovatelství - přednáška • 98 %
LF:BVDP0221 Souvislá dietologická praxe I • 96 %
LF:BVHE021P Histologie • 96 %
LF:BVMI0221C Mikrobiologie I - cvičení • 96 %
LF:BVMI0221P Mikrobiologie I - přednáška • 96 %
LF:BVZP021C Základy pedagogiky - cvičení • 96 %
LF:BVZP021P Základy pedagogiky přednáška • 96 %
LF:BVBC0221S Biochemie - seminář • 92 %
LF:BVBC0221P Biochemie - přednáška • 91 %
2. ročník
3. semestr
LF:BKET031 Zdravotnická etika • 100 %
LF:BVAJ0121 Angličtina I • 100 %
LF:BVED0311C Edukace v práci nutričního terapeuta - cvičení • 100 %
LF:BVED0311P Edukace v práci nutričního terapeuta - přednáška • 100 %
LF:BVEO0321C Ekonomika - cvičení • 100 %
LF:BVEP0321C Epidemiologie infekčních nemocí I - cvičení • 100 %
LF:BVEP0321P Epidemiologie infekčních nemocí I - přednáška • 100 %
LF:BVMI0322C Mikrobiologie II - cvičení • 100 %
LF:BVMI0322P Mikrobiologie II - přednáška • 100 %
LF:BVPR031C Potraviny rostlinné - cvičení • 100 %
LF:BVPR031P Potraviny rostlinné - přednáška • 100 %
LF:BVZI0321 Základy interní propedeutiky I - cvičení • 100 %
LF:BVEO0321P Ekonomika - přednáška • 97 %
LF:BVLV0321P Léčebná výživa I - přednáška • 94 %
LF:BVVP0321P Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví I - přednáška • 94 %
LF:BVZF0321P Základy farmakologie I - přednáška • 94 %
LF:BVBV0321S Biochemie výživy - seminář • 91 %
LF:BVLV0321C Léčebná výživa I - cvičení • 91 %
LF:BVPF0321P Patologická fyziologie I -přednáška • 91 %
LF:BVPX0321 Praxe I • 91 %
LF:BVTO0311C Lékařská toxikologie - cvičení • 91 %
LF:BVTO0311P Lékařská toxikologie - přednáška • 91 %
LF:BVVP0321C Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví I - cvičení • 91 %
LF:BVZF0321C Základy farmakologie I - cvičení • 91 %
4. semestr
LF:BVEP0422C Epidemiologie infekčních nemocí II - cvičení • 100 %
LF:BVEP0422P Epidemiologie infekčních nemocí II - přednáška • 100 %
LF:BVPZ041C Potraviny živočišné - cvičení • 100 %
LF:BVPZ041P Potraviny živočišné - přednáška • 100 %
LF:BVAJ0222 Angličtina II • 97 %
LF:BVZI0422 Základy interní propedeutiky II • 97 %
LF:BVPF0422C Patologická fyziologie II -cvičení • 94 %
LF:BVPF0422P Patologická fyziologie II-přednáška • 94 %
LF:BVPX0422 Praxe II • 94 %
LF:BVST041C Statistika - cvičení • 94 %
LF:BVST041P Statistika - přednáška • 94 %
LF:BVVP0422C Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví II - cvičení • 94 %
LF:BVVP0422P Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví II - přednáška • 94 %
LF:BVZF0422C Základy farmakologie II - cvičení • 94 %
LF:BVZF0422P Základy farmakologie II - přednáška • 94 %
LF:BVKV0421C Klinická výživa a dietologie I - cvičení • 91 %
LF:BVKV0421P Klinická výživa a dietologie I - přednáška • 91 %
LF:BVLV0422C Léčebná výživa II - cvičení • 91 %
LF:BVLV0422P Léčebná výživa II - přednáška • 91 %
LF:BVMV041C Metodologie vědeckého výzkumu - cvičení • 91 %
LF:BVMV041P Metodologie vědeckého výzkumu - přednáška • 91 %
LF:BVVL0421P Vnitřní lékařství I - přednáška • 91 %
LF:BVDP0422 Souvislá dietologická praxe II • 88 %
3. ročník
5. semestr
LF:BVAP051 Právní aspekty • 100 %
LF:BVDP0521 Bakalářská práce I • 100 %
LF:BVHP051C Hygiena potravin - cvičení • 100 %
LF:BVHP051P Hygiena potravin - přednáška • 100 %
LF:BVKV0532C Klinická výživa a dietologie II - cvičení • 100 %
LF:BVKV0532P Klinická výživa a dietologie II - přednáška • 100 %
LF:BVLV0533C Léčebná výživa III - cvičení • 100 %
LF:BVLV0533P Léčebná výživa III - přednáška • 100 %
LF:BVOD051C Oborová didaktika - cvičení • 100 %
LF:BVOD051P Oborová didaktika - přednáška • 100 %
LF:BVPL0521 Preventivní lékařství I • 100 %
LF:BVTP051C Nutriční toxikologie - cvičení • 100 %
LF:BVTP051P Nutriční toxikologie - přednáška • 100 %
LF:BVVL0521P Vnitřní lékařství II - přednáška • 100 %
LF:BVVP0533C Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví III - cvičení • 100 %
LF:BVVP0533P Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví III - přednáška • 100 %
LF:BVVZ0511 Veřejné zdravotnictví • 100 %
LF:BVPX0533 Praxe III • 97 %
6. semestr
LF:BVDP0622 Bakalářská práce II • 100 %
LF:BVGE061 Genetika • 100 %
LF:BVIM0611 Imunologie • 100 %
LF:BVKV0633C Klinická výživa a dietologie III- cvičení • 100 %
LF:BVKV0633P Klinická výživa a dietologie III - přednáška • 100 %
LF:BVMA061C Marketing - cvičení • 100 %
LF:BVMA061P Marketing - přednáška • 100 %
LF:BVOS0611 Odborná stáž - výroba a zpracování potravin • 100 %
LF:BVPL0622 Preventivní lékařství II • 100 %
LF:BVPX0644 Praxe IV • 100 %
LF:BVVL0622P Vnitřní lékařství III - přednáška • 100 %

Údaje byly předpočítány: 20. 4. 2024 11:28

Všechny obory fakulty